Minulla on vain vanhat pistorasialliset loisteputket keittiössä. Miten saisin korvattua ne led nauhalla?

Otat mitat kaapin pohjasta ja valitset mieleisen profiilimallin. Pyydä meiltä tarjous
mittojen mukaan toteutetusta setistä (mittatilauspalvelu -sivulta). Tilaa setti kotiin tai
nouda myymälästämme, kun se on valmis (varastotuotteista tehtynä n. 2-7 päivää).
Kutsu sähkömies paikalle.

Useimmiten vanhojen valaisimien sähköistä haaroitetaan sähköt sekä led nauhan
muuntajalle, että uusille pistorasioille. Led nauhan muuntajaa varten sähkö
kuljetetaan haluttuun paikkaan (kaapin sisään tai kaapin päälle), jonne voidaan
asentaa pistorasia muuntajan helppoa kytkemistä varten. Kaapistoin läpi viedään
ohut kaapeli led nauhalta muuntajalle. Uudet pistorasiat kahvinkeittimille yms. taas
kytketään useimmiten kaapiston pohjaan.

Valaisimien on/off ja himmennys voidaan tehdä langattomalla painikkeella, joka on
helppo sijoittaa haluttuun paikkaan. Langaton painike ei vaadi sähkövetoja, jonka
vuoksi se on täydellinen kohteissa, jossa vanhat valot kytkettiin päälle ja pois
valaisimessa olevasta napista.

Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa. Tuotteisiin voit tutustua
verkkokauppamme lisäksi Vantaan myymälässämme.