, , heinäkuu 31, 2017

LedStoren uusi kuvasto on ilmestynyt!

LedStoren uusi kuvasto on ilmestynyt!

Uusi kuvasto on ilmestynyt ja esittelemme siinä valaisintuotteemme, joita on jo yli 200. Tuotteemme ovat tarkoin valittuja ja turvallisia. Eniten myymämme tuotteet ovat sopimustehtaillamme meille tuotettuja. Nämä led spotit sekä led paneelit ja plafondit tunnistat kuvastossa ”Designed in Finland” -merkistä. Valmistutamme vain sellaisia tuotteita, joiden laadun, käytännöllisyyden ja vaivattoman asennuksen voimme taata vuosiksi eteenpäin. Valitsemme omissa tuotteissamme muun muassa käytettävät ledpiirit, jotka ovat tuotteen laadun ydintekijä, sekä muita laatutekijöitä, kuten rungon materiaalit ja liitäntälaitteiden ominaisuudet. Näissä tuotteissa myös viimeistely on huippuluokkaa, ja ulkoisesti ne ovat tyylikkään pelkistettyjä.

Uudessa kuvastossa tarkat tiedot tuotteista

Vaikka emme suunnittelekaan kaikkia tuotteitamme täysin itse, niin LedStoren tuotemerkillä varustetuista tuotteista voit olla varma, että ne ovat korkealuokkaisia. Tiedämme tuotteidemme tekniset ominaisuudet tarkasti, ja haluamme myös kertoa ne asiakkaille.

Uusi kuvasto sisältää runsaasti tuotetietoa: tuotteiden ulkomittatiedot, asennussyvyystiedot, sekä asennusaukon koon, tuotteen ja valon värivaihtoehdot, CRI-arvon (värintoistokyky), takuun, lumentuoton, tehon, IP-kotelointiluokan, ketjutettavuustiedot, himmennettävyystiedot sekä tuotteen verollisen yksikköhinnan. Meille voi lisäksi aina soittaa ja kysyä tuotteista ja niiden asennuksesta, sekä suosituksia LedStoren tuotteita tuntevista sähköasentajista.

Tunnemme tuotevalikoimassamme olevat tuotteet läpikotaisin, ja tuotteet ovat jatkuvassa käytössä myymälässämme. Pidämme yllä melko pientä, mutta laadukasta valikoimaa led valaisimia, mutta tarvittavan suurta varastoa. Toimituksemme ovatkin perillä useimmiten jo seuraavana päivänä. Palvelemme myös paikallisesti myymälässämme Vantaan Koivuhaassa Puutarhatiellä, josta tuotteita voi noutaa.

Mitä meillä on ja mitä meillä ei ole

Tuoteryhmiä on kuvastossa kahdeksan: alasvalaisimet ulos ja sisälle, paneelivalaisimet ja plafondit, seinävalaisimet, ulkovalaisimet, led nauhat ja tarvikkeet, toimistovalaisimet, polttimot, sekä VaLO – langaton ohjaus by LedStore. Valikoimassamme ei ole jouluvaloja, kuituvaloja, saunavaloja, eikä muovista krääsää.

Haluamme puhdistaa led valojen maineen välkkyvistä sinisistä letkuista ledin arvon mukaiseksi ja näytämme, miten ledeillä saadaan tyylikäs, kestävä ja energiatehokas valaistus kotiin ja toimistoihin.

LedStore tarjoaa korkeaa laatua edullisesti. Hyvä valaistus on kaikkien ulottuvilla. Kutsumme sitä arjen luksukseksi!

Hinnat voimassa, uutuudet verkossa

Meillä voit aina luottaa hintoihin. Kuvastossa olevat hinnat ovat voimassa toistaiseksi, kunnes toisin ilmoitamme. Jos alennamme tuotteiden hintoja omassa verkkokaupassamme, saat tuotteet luonnollisesti tähän alennettuun hintaan. Kuvaston ilmestymisen jälkeen valikoimaan otettavat uutuustuotteet löytyvät verkkokaupastamme.

Pidämme myös yllä ns. netto- / tukkuhinnastoa jälleenmyyjillemme, joita ovat tyypillisesti sähköasennusyritykset. Emme vastaa jälleenmyyjiemme tekemästä tuotteidemme hinnoittelusta.

Neljä tapaa saada uusi kuvasto

Tarjoamme sinulle lukuisia tapoja saada uusi kuvasto käsiisi:

LedStoren uusi kuvasto on ilmestynyt.
LedStoren uusi kuvasto.

Selaa LedStoren kuvastoa 2017!

Lataa kuvasto koneellesi tästä (4 MB, pdf)!

Pyydä lähettämään kuvasto, tai vaikka useampikin postilla verkkokauppamme yhteydenottolomakkeen kautta!

Uuden kuvaston voit noutaa myymälästämme syyskuun alussa tai Habitaresta, osastoltamme 7c108 !

Haluatko tietää enemmän LedStoresta?

LedStorella tapahtuu koko ajan. Parhaiten saat tietoa meistä ja pidät itsesi ajan tasalla, kun seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. Löydät meidät hakusanalla LedStore. Lisäksi lisäämme säännöllisesti tuoteuutisia ja asiantuntija-artikkeleita led valaistuksesta tänne blogiimme, sekä julkaisemme noin kuukausittain asiakaskirjettä.

 

admin
Meet the author / admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>