, syyskuu 1, 2017

LedStore Habitare-messuilla osastolla 7c108

LedStore Habitare-messuilla osastolla 7c108

Tule moikkaamaan meitä Habitare-messuille 13.-17.9. osastolle 7c108, joka sijaitsee HABITARE FOLK – hallissa. Osastollamme voit tutustua lähes koko valikoimaamme.

Uutuutena värilämpötilasäädettävät tuotteet ja ModLed-spotti

Tsekkaa video värilämpötilasäädettävästä led nauhastamme.
Tsekkaa video värilämpötilasäädettävästä led nauhastamme You Tube kanavaltamme.

Uutuutena osastollamme mm. värilämpötilasäädettäviä tuotteita, joissa led valaisimen valon värilämpötilaa voidaan säätää 2500 K lämpimän, keltasävyisen valon ja 6500 K kylmän, sinisävyisen valon välillä portaattomasti.

Osastollamme pääset tutustumaan myös ModLed spottivalaisimeen, jossa yhdistyvät halogeenin ja led valaisimen parhaat puolet. ModLedissä on irroitettava led moduuli, joten kun valaisin tulee käyttöikänsä päähän, niin siitä voidaan vaihtaa vain led moduuli. Arvioitu käyttöikä ModLedille on 30 000 tuntia, joten aivan heti ei vaihtotarvetta synny: keskiarvoisella kotikäytöllä, 4 tuntia vuorokaudessa, käyttötunnit riittävät 20 vuodeksi. ModLed sarjaan on tullut uusi kehysväri – mattakulta – joka on myös nähtävillä Habitare-messuilla.

Arvontoja ja ideoita

Arvomme lippuja Habitareen Facebook-sivuillamme. Liput arvotaan 6.9. ja voittajan nimi julkaistaan Facebook postauksessa. Facebook-sivuiltamme löydät myös paljon ideoita kodin valaisuun. Olemme keränneet sinne kuvia kohteista, joiden toteutukseen on käytetty LedStoren valaisimia.

Habitare-messujen kunniaksi annamme kaikista normaalihintaisista tuotteista -10% alennuksen, joka on voimassa 30.9. saakka. Verkkokaupassa alennuksen saa käyttämällä koodia HABITARE2017.

Kun vierailet osastollamme, voit tilata  uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi meille. Samalla voit myös pyytää meitä ottamaan sinuun messujen jälkeen yhteyttä maksuttoman valaistussuunnittelun merkeissä. Arvomme messuilla yhteystietonsa jättäneiden kesken 50€ lahjakortin yhteistyökumppanimme Taloon.comin verkkokauppaan. Arvonta suoritetaan 19.9. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen myös Facebook-sivuillamme.

Messut eivät vaikuta myymälämme aukioloaikoihin, vaan olemme avoinna normaalisti eli arkisin 8.30-15.00. Myös verkkokauppatilaukset toimitetaan normaalisti.

Ammattitaitonen valaistussuunnittelu meiltä

Oletko rakentamassa tai remontoimassa? Meiltä saat ilmaisen valaistussuunnitelman ja myös apua ja neuvoja pienempienkin valaistusprojektien toteuttamiseen. Valaistussuunnitelman tekemiseksi tarvitsemme vain pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat tulevasta kodistasi!

admin
Meet the author / admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>