Musta on uusi musta - ledeistä löytyy mustaa, kultaa ja messinkiä

Musta on uusi musta – ledeistä löytyy mustaa, kultaa ja messinkiä

LedStoren valikoima on kasvanut tumman sävyisiin koteihin ja kontrastia kaipaaviin tiloihin istuvilla valaisimilla. Valikoimaan kuuluu mustia kattovalaisimia, kiskovalaisin, seinävalaisimia, sekä upotettavia alasvaloja eli spotteja ulkokäyttöön ja sisälle. Muutamien mustarunkoisten valaisimien yksityiskohtina tai kehyksen värinä on messinkiä ja mattakultaa. Mustat valaisimet tuovat yksilöllisyyttä ja ryhtiä sisustukseen.

Mustat, valon värilämpötilasäädettävät CCT-spotit

Mustaan sarjaan on saatavissa laaja valikoima alasvaloja, eli spotteja, joilla luonnistuu monenlaisten tilojen valaistus. Tuotteissa on ajateltu monta seikkaa kohdilleen asiakkaan puolesta: alasvaloissa on vaihdettava valon värilämpötila (Kelvinit), lämpimän, neutraalin ja päivänvalon sävyissä. Korkeisiin, yli 3 metrisiin tiloihin voidaan valita suurempitehoinen 15W alasvalo, tai tuplaspottina jopa 2*15W, jolloin päästään samalle valon tasolle jonka 2*75W halogeenivalaisinta antaisi.

Tyylillisesti on valittavissa pyöreä suunnattava tai kiinteästi alaspäin valaiseva spotti. Neliskanttisessa KANTTI-spotissa on pyöreä valaisinaukko, ja se on valittavissa suunnattavana, tai kiinteänä, jolloin valonlähde on hieman upotettu. Valikoimassa on lisäksi tuplamallin Kantti 2*9W tai 2*15W, jossa valonlähde on suunnattava.

Kaikki mustat spotit ovat himmennettävissä langallisesti tai langattomasti.

Mustat spotti- eli alasvalot sopivat hyvin graafiseen sisustukseen, Spoteissa on vaihdettava valonlähde, sekä pikaliittimellä liitettävä muuntaja, josta voi vaihtaa valon värisävyn. Rungot ja valaisinmoduulit ovat loistavasti lämpöä johtavaa alumiinia ja valon laatu on Suomen parhaita, CRI 98!

 

Värilämpötilaa vaihtavissa alasvaloissa erot valossa ovat selvästi silmin havaittavissa. Valon värisävy vaikuttaa siihen, miltä tilassa näyttää ja millainen tunnelma on.

 

 

Spottien valon värisävyt ovat vasemmalta oikealle 2700 Kelviniä, lämmin valkoinen, 4000K neutraali valkoinen, 5500K päivänvalo. HUOM! valon värivaikutelmat korostuvat valokuvassa ja vierekkäin asetettuna.

 

 

 

 

 

 

 

Mustat ja mattakultaiset ModLed-spotit

Mattakulta sopii hyvin messinkiyksityiskohtia sisältävään sisustukseen, sekä lämpimänsävyisen puun esim. hirren pariksi. ModLed-sarjassa valon värilämpötila voidaan valita 3000K tai 4000K lämmin tai neutraali. Spottiin valitaan joko 3000K tai 4000K moduuli ja kehys erikseen, ja kehyksen väreinä ovat valkoisen lisäksi musta ja mattakulta.

Kehykset voidaan valita kiinteänä tai suunnattavana.  Kiinteän kehyksen linssin edessä oleva diffuuseri tekee spotista kosteisiin tiloihin ja ulos soveltuvan ja poistaa häikäisyä. Suunnattavan spotin linssin edessä ei ole diffuuseria ja sitä voidaan suunnata noin 30 astetta. Valokeila on yleisvalon 45 astetta. Kohdevaloa kaipaavan kannattaa tutustua ZOOM LED-kiskovalaisimiin.

kultakehys IP54 modledille LedStore.fi musta IP54 kehys modledille LedStore.fi mattamusta kehys IP21 ModLedille LedStore.fi kullanvärinen alumiininen kehys IP21 ModLedille LedStore.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZOOM LED-kiskovalaisimilla kirkas kohdevalaistus

Kolmivaihekiskoon asennettavan mustan ZOOM LED -kiskovalaisimen valokeilan kokoa voidaan säätää halutulle kohdennukselle kolmiportaisesti. Mitä tiiviimpi valokeila, niin sitä enemmän kohdistettua valoa kohteelle saadaan. Valaisin on melko kookas, joten se ei "huku" korkeisiinkaan huonetiloihin. Se soveltuu kohdevaloa vaativiin koteihin, sekä gallerioihin, toimitiloihin, auloihin ja myymälöihin. Värintoistoindeksi on ZOOMissa oikein hyvällä CRI 90 tasolla.

ZOOMin kolme tehovaihtoehtoa ovat 15W, 30W ja 50W, joiden maksimilumenit tiukalla avautumiskeilalla ovat 2200 lm, 4500 lm ja 7700 lm.  Valon värilämpötilat 3000K ja 4000K (kuvassa). Valaisinta voi suunnata myös tarkasti, vaaka- ja pystysuunnassa. Lisäksi tunnelmaa voi luoda himmentämällä, sillä valaisimessa on triac-muuntaja. ZOOM myös valkoisena. Kolmivaihekisko hankitaan erikseen.

Musta ZOOM kiskovalaisin kolmivaihekiskossa LedStore.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisustukseen särmää - kattoon RATAS, PIIPPU tai LED FUNK

Kahteen suuntaan valaiseva RATAS 80 cm riippuvalaisin on tyylikäs ja kiinnostava valaisin, joka sopii kotien lisäksi toimistojen valaisuun. Valaisimen kaksi erikseen kytkettävää valoa tuottavat yhteensä 5000 lumenin arvosta valoa eli valaisin on tarvittaessa kirkas. Onneksi se on myös himmennettävä, minkä ansiosta tilojen tunnelmaa voidaan säätää ja käyttö on monipuolisempaa. Yläpuolinen ja alapuolinen valo voidaan lisäksi kytkeä erikseen päälle, jos huoneessa on kruunukytkin. Tyylikkäänä yksityiskohtana ovat messinkiset led-renkaat, 15 kpl ylöspäin ja 15 kpl alaspäin.

Yksinkertaisen selkeää muotoilua kattovalaisimissa edustaa PIIPPU. Tämä 6W kapeakeilainen valaisin tuo 600 lumenia lämmintä valoa ympärilleen. Se sopii hienosti monen korkuisten pöytien päälle, sillä vaijerin pituutta voidaan säätää. Itse valaisin on 60 cm korkuinen.

Tyylikästä kontrastia luomaan LedStoren valikoimasta löytyy kattoon pinta-asennettava musta nelikulmainen FUNK, joka toimii hienosti esimerkiksi käytävillä, terasseilla ja auloissa. Valonlähde on neliskanttinen ja yleisvalaistukseen sopiva avautumiskulma 45 astetta antaa korkealaatuista CRI 97 värintoistoindeksin valoa. Valaisimen korkeus on 12 cm.

LED Ratas musta-messinki valaisin katossa LedStore.fi yksityiskohta Ratas valaisimesta LedStore.fi

LED FUNK musta kattovalaisin LedStore.fi

FUNK musta kattoon , valonlähde on neliskanttinen

musta PIIPPU led-riippuvalaisin LedStore.fi

PIIPPU kattovalaisin valaisee kapeahkolla keilalla lämmintä valoa

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustaa ja kultaa seinälle led-valoilla

Seinävalaistukseen sisään ja ulos käytännöllinen musta SEINÄ FUNK säädettävillä suuntausläpillä, toimii hyvin sekä sisällä sekä ulkona. Valon avautumiskulman voi säätää kiinni-asennosta 90 asteen avautumiskulmaan erikseen sekä ylös- että alaspäin. Saatavana myös valkoisena.

Ovaalin muotoinen led-seinävalaisin Oval B&G on tyylikäs ratkaisu esimerkiksi olohuoneeseen, käytävälle tai portaikkoon, johon tarvitaan tunnelmallista valoa, mutta myös sisustuksellista ilmettä. Lämmin, ylellinen valo korostuu OVALin kullanvärisestä sisäpinnasta. Ulkoa valaisin on mattamusta.

 

Led FUNK seinävalaisin musta säädettävä valon avautumiskulma LedStore.fi

FUNK led-seinävalaisimessa avautumiskulmaa voi muuttaa helposti erillisillä läpillä

OVAL B&G musta-kulta seinävalaisin ylös ja alas valaiseva LedStore.fi

OVAL B&G tuo lämmintä valoa ja pehmeän valon reunat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulkovalaisuun sopivat mustat SPIKE ja TILT

Maahan upotettavat tyylikkään sirot mutta kestävät SPIKE ja TILT ovat pihan kohdevalaisun kiitelty valinta. Tarkan suunnattavuutensa ansiosta valo ohjautuu minne pitääkin, ja tarvittaessa paikkaa voidaan vaihtaa, sillä valaisimet asennetaan maapiikin avulla. Istutussyvyys 20 cm. SPIKEn kauluksen häikäisysuojaa voidaan myös suunnata. Valaisimien korkeudet ovat SPIKEllä noin 20 cm ja TILTillä noin 10 cm. Valon värisävy on ulos hyvin sopiva lämmin valkoinen 3000K.

SPIKE musta ulkovalaisin maapiikillä LedStore.fi SPIKEllä valaistu istutusalue LedStore.fi musta TILT maavalaisin LedStore.fi

 

 

 

 

 

Lisää mustia vaihtoehtoja on tulossa valikoimiimme. Pysy kuulolla, ja tilaa LedStoren blogi tästä . Kirjoitamme monipuolisesti ledien kehitykseen ja käyttötapoihin sekä LedStoren tuotteisiin liittyvistä asioista.

Jakaa:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Led ulkovalaisimet.

LED ulkovalaisimet valaistuksessa

LED ulkovalaisimet kestävät katsetta ja valaisevat pihaa ja luontoa kauniisti. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina ulkovalaisimet ovat paljon päällä, jolloin halogeeni- ja loisteputkivalaisimien vaihtaminen LED valaisimiin on

Himmennettävä LED lamppu ja sen edut

Himmennettävä LED lamppu kehittyy LED on yksi nopeiten kasvavista teknologioista maailmassa. LED teknologia on kasvanut hurjaa vauhtia ja jo nyt se on mullistanut täydellisesti valaistusmaailman.

Kun LED putki tuli toimistoon

LED putki toimistoon on nykyaikaa. Tänä päivänä toimistoihin laitetaan vanhojen välkkyvien ja sirisevien loisteputkien tilalle laadukkaat LED putket. LED putkemme sopivat yli 90% vanhoista rungoista.

Ledit, joissa on korkea CRI eli värintoistoindeksi

Värintoistoindeksi CRI, englanniksi colour rendering index Korkealaatuisissa LED-valoissa on myös korkea värintoistoindeksi, eli CRI. Hyvä värintoistoindeksi (CRI) kotikäytössä on yli 90, ja nykyään monissa valaisimissa

© Lamppukauppa Led Store Oy. 2021 All Rights Reserved