Ekastran ja LedStoren yhteistyö

LedStorella on paljon hyviä yhteistyökumppaneita niin sähköasennus-, rakennus- kuin remontointipuolella. Tällä kertaa esittelyssä on Ekastra, joka on LedStoren tapaan pieni, laatuun ja hyvään asiakaspalveluun keskittynyt yritys. Ekastra tarjoaa laadukasta kodin remontointi- ja rakennuspalvelua. Heidän toiminnassaan tulevat esiin samat laatukriteerit, niin palvelun kuin toteutuksenkin osalta, jotka ovat myös meillä LedStoressa toiminnan pohjana.

Näin Pauliina Kolehmainen kuvaillee Ekastraa ja yhteistyötä LedStoren kanssa:

”Ekastra Oy on perheyritys, joka palvelee yksityisasiakkaita pääkaupunkiseudulla tarjoamalla kokonaisvaltaista kodin remontointi- ja rakennuspalvelua. Toteutamme kauniita, teknisesti toimivia ja korkealaatuisia koteja, jotka tuottavat kestävää iloa vuosiksi eteenpäin.

Kohteissamme suunnittelijat speksaavat usein valaistukseen ratkaisuja, joiden toteuttamiseen tarvitaan erikoisosaamista ja mittatilausratkaisuja.

Ledstore on meille hyvä kumppani, jonka asiakaspalvelu ja osaaminen vastaavat Ekastran laatutasoa. Arvostamme teknistä tukea, Ledstoressa oikeasti tiedetään tuotteista kaikki tarpeellinen ja vastaukset tulevat nopeasti. Ammattilaisina meille on tärkeää myös nopea ja luotettava palvelu, jottei meidän aikaa ja asiakkaan rahaa pala turhan odottelun takia.”

Kurkistus Ekastran kohteisiin

LedStoren Paja-palvelusta voidaan toimittaa asennusvalmiita, mittojen mukaan valmistettuja led nauharatkaisuja. Palvelu on suosittua kuluttajien keskuudessa, mutta myös useat asennus- ja remontointifirmat tilaavat mieluiten nauhat asennusvalmiina. Tämä helpottaa ja nopeuttaa led nauhojen asennusta kohteessa ja säästetty aika on rahaa. Myös Ekastran kohteissa pelkistettyä ja kaunista led nauhaa on käytetty useammassakin kohdassa. Suosittelemme lämpimästi Ekastraa projektin toteuttajaksi, koska heillä on osaamista ja intohimoa toteuttaa kauniita lopputuloksia!

Valoa ja tunnelmaa epäsuoralla valolla

”Tässä paritaloasunnossa Helsingissä tehtiin täysremontti sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan. Epäsuoraa valoa lisättiin led-nauhoilla useampaan tilaan. Usein kohteissamme suunnitelmat asettavat erityisiä vaatimuksia vielä värilämpötilalle ja himmennettävyydelle, kuvailee projektia Ekastra Oy:n Pauliina Kolehmainen.

LedStoren valikoimast löydät niin yksiväriset, valon värilämpötilasäädettävät (CCT) kuin värisäädettävätkin (RGB) led nauhat. Kaikissa nauhoissamme värintoistoindeksi on huippuluokkaa, useimmiten CRI+95, jonka ansiosta sisustuksen värit toistuvat sellaisena kuin sisustussuunnittelija on tarkoittanut. Led nauhalla saadaan aikaan hyvä valoteho ja minimalistinen ulkonäkö.

Allaolevissa kuvissa suihkutilojen nauhat on asennettuna vajaaseen kattorakenteeseen, jolloin katon raosta ei tule näkyviin kuin led nauhan luoma valo, jonka ansiosta asennus näyttää erityisen siistiltä. Kuvissa myös keittiön led nauha, jolla on luotu erittäin tasainen työtasovalaistus keittiöön.

Ekastran toteuttama paritalonremontti, joka on toteutettu sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan.
Ekastran toteuttama paritalonremontti, joka on toteutettu sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan. Kuvat: Ekastra Oy.

Kosteiden tilojen valaisua led nauhoilla

”Nämä kuvat ovat omakotitalon täysremontista Helsingistä, sisustusarkkitehdin suunnitelmista tämäkin. Tässä kohteessa oli erityisesti hyötyä Ledstoren custom-palvelusta, jolloin pitkä ja monta mutkaa sisältävä nauha kylpyhuoneen katossa on tehty valmiiksi ja asennus työmaalla nopeutuu huomattavasti. Lisäksi himmennykset toimivat hyvin ja löytyy langallisia ja langattomia vaihtoehtoja”, Ekastra Oy:n Pauliina Kolehmainen kertoo.

LedStoren Paja-palvelusta voidaan toimittaa asennusvalmiita, mittojen mukaan valmistettuja led nauharatkaisuja. Palvelu on suosittua kuluttajien keskuudessa, mutta myös useat asennus- ja remontointifirmat tilaavat mieluiten nauhat asennusvalmiina. Tämä helpottaa ja nopeuttaa led nauhojen asennusta kohteessa ja säästetty aika on rahaa.

Suihku- ja saunatilojen täydellinen remontti, jossa nauhoilla luotiin tilaan tunnelmaa. Kuvat: Ekastra.
Suihku- ja saunatilojen täydellinen remontti, jossa nauhoilla luotiin tilaan tunnelmaa. Kuvat: Ekastra Oy.

Saunan led nauha valaistus

”Ja nämä kuvat ovat omakotitalon saunaosaston ja takkahuoneen remontista Helsingistä. Ledstoren custom nauhoja käytettiin täälläkin. Kun tuotteet ovat valmiiksi tehty ja testattu, niin ne ovat varmasti kestäviä ja tiiviitä, joka on tietysti erityisen tärkeää kylpy- ja saunatiloissa”, sanoo Ekastra Oy:n Pauliina Kolehmainen.

Olemme tyytyväisiä, että olemme saaneet osallistua Ekastran eri projekteihin ja että heille on myös ollut yhteistyöstämme iloa. ”On aina mukava nähdä lopputulos, jossa näemme valaisimiamme asennettuna.” – Janne Halttu

Saunan led nauhavalaistus lauteen alla ja selkänojan yläosassa. Kuva: Ekastra Oy.
Saunan led nauhavalaistus lauteen alla ja selkänojan yläosassa. Kuva: Ekastra Oy.

 

LedStoren värilämpötilasäädettävät led nauhat

LedStoren valikoimista löydät valon värilämpötilasäädettävät led nauhat eri asennuskohteisiin. Tällä hetkellä suosituimpia CCT nauhoja ovat olleet SOLO sarjamme nauhat, jotka ovat täysin pisteettömiä ja niissä on erinomainen värintoistoindeksi.

CCT SOLO 3,6W/m, 24V

Asennuspaikat: sauna, sokkelit, portaat, ulos kaiteet

Solo 3,6W/m -valonauhan valon värilämpötilaa voidaan säätää 2700K ja 6500K välillä. Nauhan värintoistoindeksi on 94-95 joka tarkoittaa että värit toistuvat hyvin (parhaiten värit toistuvat 4000K valkoisella valolla, koska siinä ei ole kellertävää tai sinertävää sävyä mukana). Solo 3,6W/m valonauha on erittäin tasainen ja tehokas, 350 lumenia/m ja siinä on 360 led piiriä metrillä. Tämä led nauha on himmennettävä ja värisäädön saa toimimaan tilaamalla VaLO RF tai Zigbee -sarjan (CCT) painikkeen ja vastaanottimen (CCT) tai kytkemällä nauhan DALI 2 -järjestelmään.

CCT SOLO 7,2W/m, 24V

Asennuspaikat: sauna, sokkelit, portaat, ulkokaiteet jos halutaan hieman enemmän valoa, hyllyt

Solo 7,2W/m -valonauhan valon värilämpötilaa voidaan säätää 2700K ja 6500K välillä. Nauhan värintoistoindeksi on 94-95 joka tarkoittaa että värit toistuvat hyvin (parhaiten värit toistuvat 4000K valkoisella valolla, koska siinä ei ole kellertävää tai sinertävää sävyä mukana). Solo 7,2W/m valonauha on erittäin tasainen ja tehokas, 795 lumenia/m ja siinä on 640 led piiriä metrillä. Tämä led nauha on himmennettävä ja värisäädön saa toimimaan tilaamalla VaLO RF tai Zigbee -sarjan (CCT) painikkeen ja vastaanottimen (CCT) tai kytkemällä nauhan DALI 2 -järjestelmään.

CCT SOLO 14,4W/m, 24V

Asennuspaikat: epäsuora valo, työtasovalo, yleisvalo

Solo 14,4W/m -valonauhan valon värilämpötilaa voidaan säätää 2700K ja 6500K välillä. Nauhan värintoistoindeksi on 94-95 joka tarkoittaa että värit toistuvat hyvin (parhaiten värit toistuvat 4000K valkoisella valolla, koska siinä ei ole kellertävää tai sinertävää sävyä mukana). Solo 7,2W/m valonauha on erittäin tasainen ja tehokas, 1584 lumenia/m ja siinä on 840 led piiriä metrillä. Tämä led nauha on himmennettävä ja värisäädön saa toimimaan tilaamalla VaLO RF tai Zigbee -sarjan (CCT) painikkeen ja vastaanottimen (CCT) tai kytkemällä nauhan DALI 2 -järjestelmään.

SOLO CCT led nauha eri sävyissä. Portaatonsäätö lämpimän ja kylmän valon välillä.
SOLO CCT led nauha eri sävyissä. Portaatonsäätö lämpimän ja kylmän valon välillä.

Led-valaistuksen asiantuntija

LedStore on toiminut led-valaistuksen asiantuntijana jo vuodesta 2010. Meillä on oma tuotesuunnittelu, joten tuotteet ovat teknisesti huippuluokkaa.

Keskitymme valon värilämpötilasäädettäviin ja korkean värintoiston valaisimiin. Teemme vuodessa n. 500 valaistussuunnittelua asiakkaidemme kohteisiin.

Muista, että olemme aina valmiina tukemaan sinua matkan varrella sähköpostitse (myynti@ledstore.fi) ja puhelimitse (045 251 4510). Kuten aina, voit jakaa vapaasti sosiaalisessa mediassa kuvia omista projekteistasi #ledstorefi IG:ssä ja ledstore.fi FB:ssä. Rakastamme nähdä, miten hienoja juttuja LEDeillämme tehdään, ja se auttaa tarjoamaan inspiraatiota niille, jotka eivät ole varmoja LEDien tehosta ja mahtavuudesta. Tiesitkö, että meillä on jo yli 3500 kuvaa meidän ledeillä tehdyistä asennuksista galleriassamme!

Led-valojen kuvagalleria:

Tuotegalleria: Kuvia tuotteista eri asennuspaikoissa

Epäsuora valo: Epäsuoraa valo led nauhalla

Huonekohtainen: Led valaistus eri tiloissa

Referenssit: Kokonaiset talot joita on ehditty kuvaamaan