HUOM! Joulunajan aukioloajat löydät klikkaamalla TÄSTÄ. LedStore suljettuna 24.-26.12. ja 31.12.-1.1. Lisäksi TO 27.12. avoinna vain klo 15 saakka.
Myynti / Varasto
+358 45 251 4510
OTA YHTEYTTÄ
Ostoskori0Item(s)

Ostoskorissasi ei ole tuotteita

Product was successfully added to your shopping cart.

Tietosuojaseloste

Lamppukauppa Led Storen noudattama henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 24.5.2018

REKISTERINPITÄJÄ

Lamppukauppa Led Store Oy (2397383-3)

Mesikukantie 16

01300 VANTAA

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Janne Halttu

Puhelin: +358505987101

Sähköposti: info@ledstore.fi

REKISTERIN NIMI

Lamppukauppa Led Store Oy:n asiakasrekisteri

TARKASTUS-  JA TIEDONKORJAUSOIKEUS

Jokaisella on oikeus tarkistaa henkilörekisteriin tallennetut tietonsa tai saada tieto tietojen puuttumisesta, sekä vaatia henkilörekisterissä olevien häntä koskevien virheellisten tietojen korjaamista ja poistamista maksutta. Tarkistus- ja korjauspyynnön voi osoittaa rekisterinpitäjälle soittamalla +358 50 598 7101 tai sähköpostilla info@ledstore.fi tai kirjeellä Lamppukauppa Led Store Oy, Mesikukantie 16, 01300 VANTAA.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voitte muuttaa omia tietojanne ja nähdä kaikki verkkokauppatilauksenne tai muokata uutiskirjetilaustanne kirjautumalla henkilökohtaisille sivuillenne: https://ledstore.fi/customer/account/login/. Uutiskirjetilauksen voi peruuttaa jokaisen kirjeen lopussa olevasta linkistä.

KÄYTTÄJÄN SUOSTUMUS

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tuotetilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

KUKA VOI KÄSITELLÄ HENKILÖTIETOJANNE

Lamppukauppa Led Store Oy:n työntekijöillä ja Lamppukauppa Led Store Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

EVÄSTEET

Eväste engl. cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentaa tietokoneelle (mukaan lukien mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla Ledstore.fi voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoida sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja. Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä verkkoselaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet Ledstore.fi sivustolla käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti. Pysyviä evästeitä käytetään mm. tukemaan kaupan toiminnallisuutta sekä sivuston sisäisen haun parantamiseen. Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

Hyödynnämme Google Analyticsia, Google Tag Manageria, Google AdWordsia ja Google Display Networkia sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin sekä myyntiin liittyvässä analytiikassa ja suostumuksellasi myös markkinoinnin kohdentamisessa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on LedStore.fi:n asiakassuhteen hoitaminen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuva viestintä. Rekisteriä käytetään myös tilausten arkistointiin, käsittelyyn ja kadonneiden pakettien seurantaan, sekä takuuasioiden hoitamiseen. Tietoja voidaan käyttää LedStore.fi:n toiminnan kehittämiseen, tilastointiin sekä rekisterinpitäjän markkinointiin mukaan lukien markkinoinnin kohdentaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ja tietosuoja-asetuksen sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. LedStore.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseksi yhteistyökumppaneita.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Nimi (etu- ja sukunimi)
  • Yhteystiedot (sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero)
  • Tiedot asiakkaan tilaamista tuotteista / palveluista
  • Tilausten postituksen seurantatiedot
  • Uutiskirjeen tilaus

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilö on rekisteröitynyt Lamppukauppa Led Storen asiakkaaksi tai tilannut Lamppukauppa Led Storen tuotteita tai uutiskirjeen jostakin verkkokaupoistamme (ledlightstore.org, led-store.se, ledstore.fi, ledfin.ru.).

TIETOJEN SÄÄNNÖMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuteta Lamppukauppa Led Storen ulkopuolelle.

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee Lamppukauppa Led Storen salasanasuojatulla palvelimella. Tietojen käsittelijöillä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.

VALITUSOIKEUS

Henkilöllä on oikeus tehdä valitus tietosuoja-asetuksen vastaisesta henkilötietojen käsittelystä tai käytöstä osoittamalla valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle.

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Henkilötietolain 30 § mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käyttäminen suoramainontaan, muuhun suoramarkkinointiin, etämyyntiin ja markkinointi- ja mielipidetutkimuksia varten. Kiellon voi tehdä soittamalla +358 50 598 7101 tai sähköpostilla info@ledstore.fi tai kirjeellä Lamppukauppa Led Store Oy, Mesikukantie 16, 01300 VANTAA.