Esittelyssä vaihdettavaksi suunniteltu - ModLed modulaarinen led-spotti

Esittelyssä vaihdettavaksi suunniteltu – ModLed modulaarinen led-spotti

Miltä kuulostaa ModLed - spotti, jonka lamppu on suunniteltu vaihdettavaksi?

Led-valaisimissa on tarjolla sekä kiinteitä led-valoja sisältäviä että vaihdettavilla valonlähteillä olevia tuotteita. LedStoren tuotteista ModLed on spottivalo, johon valitset itse kehyksen sekä valonlähteen eli polttimon. ModLed lampussa on siis kaikki irtopolttimon ja kiinteän led valaisimen parhaat puolet: Et tarvitse aina uutta valaisinta, vaan ModLed moduuli voidaan vaihtaa kehykseensä, kun se tulee tiensä päähän - yli 30 000 käyttötunnin kuluttua.

ModLedillä saat hoidettua valaistuksen kaikkiin tiloihin, joissa tarvitset spottivaloa. Valitse alumiiniset kehykset tarpeen ja sisustuksen mukaan, vaihtoehtoina suunnattava kehys kuiviin tiloihin ja kiinteä kehys, joka käy myös kosteisiin tiloihin. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, mattamusta tai mattakulta. Moduuli valitaan valon värisävyn mukaan. Vaihtoehdot ovat 3000K lämmin valkoinen ja 4000K neutraali valkoinen.

ModLedin led-spotissa on Citizenin led-piiri

ModLedin moduuli koostuu valonlähteestä ja liitinrasiasta. Tämä moduuli on siis helposti vaihdettavissa, koska jokainen valaisin sisältää oman liitinrasian. Jotta sisustuksen värit näyttäisivät mahdollisimman luonnolliselta, olemme valinneet moduuliin Citizenin luotettavan led-piirin, jossa värintoistoindeksi (CRI) on huikeat 97!

Spotti on himmennettävissä langattomasti tai perinteisillä pyöritettävillä ensiopuolen himmentimillä. Parhaiten ModLediä himmentää pyöritettävä seinähimmentimemme. Yhteen himmentimeen voi asentaa 18 kpl ModLedejä.  Valaisin on erittäin nopea asentaa, sillä siinä on ketjutettava pikaliitin, johon tuodaan suoraan verkkovirta (220V-240V). Siksi kutsumme sitä myös asentajan unelmaksi!

Kehykset myös mattakultaisena

ModLed on modulaarisuutensa ansiosta monipuolinen. Samaa valonlähdettä, eli moduulia voi käyttää useammissa eri tiloissa pelkästään vaihtamalla kehysmallia. Näin kaikkiin tiloihin saadaan saman tyylinen ja samalla lailla himmenevä valaistus. Kehystä on saatavana kolmen värisenä: mattakulta, mattamusta ja valkoinen. ModLed on LedStoren ensimmäinen valaisin, jossa on kullanvärinen kehys. Kultainen kehys sopii yhteen erityisesti puupaneelin kanssa, ja tuo lisävahvistusta sisustukseen, jossa on käytetty esimerkiksi messinkisiä yksityiskohtia.

Kehyksestä on saatavana sekä suunnattava kuivan tilan malli (IP21), että kiinteä malli, joka sopii kosteisiin tiloihin (IP54). Kiinteässä mallissa valonlähteen edessä on diffuuserina mattavalkoinen akryyli, joka suojaa valaisimen vedeltä ja hajoittaa valon kauniisti. Suunnattavassa mallissa ei ole diffuuseria, minkä vuoksi valaisin antaa hieman terävämmän ja kirkkaamman valon (+650 lumenia).

Tutustu tähän spottivalaistuksen lompakkoystävälliseen luksustuotteeseen, ModLediin myös verkkokaupassamme.

ModLed moduuli

ModLed vaihdettava moduuli koostuu valonlähteestä ja liitinrasiasta.

ModLed IP54 mattakulta

ModLed mattakulta kiinteän suuntauksen (IP54) kehys ja moduuli yhdessä.

ModLed valkoinen suunnattava kehys

ModLed suunnattava (IP21) valkoinen kehys ja moduuli yhdessä.

ModLed mattamusta kehys IP54

ModLed mattamusta kehys takaa (IP54).

Jakaa:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Led ulkovalaisimet.

LED ulkovalaisimet valaistuksessa

LED ulkovalaisimet kestävät katsetta ja valaisevat pihaa ja luontoa kauniisti. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina ulkovalaisimet ovat paljon päällä, jolloin halogeeni- ja loisteputkivalaisimien vaihtaminen LED valaisimiin on

Himmennettävä LED lamppu ja sen edut

Himmennettävä LED lamppu kehittyy LED on yksi nopeiten kasvavista teknologioista maailmassa. LED teknologia on kasvanut hurjaa vauhtia ja jo nyt se on mullistanut täydellisesti valaistusmaailman.

Kun LED putki tuli toimistoon

LED putki toimistoon on nykyaikaa. Tänä päivänä toimistoihin laitetaan vanhojen välkkyvien ja sirisevien loisteputkien tilalle laadukkaat LED putket. LED putkemme sopivat yli 90% vanhoista rungoista.

Ledit, joissa on korkea CRI eli värintoistoindeksi

Värintoistoindeksi CRI, englanniksi colour rendering index Korkealaatuisissa LED-valoissa on myös korkea värintoistoindeksi, eli CRI. Hyvä värintoistoindeksi (CRI) kotikäytössä on yli 90, ja nykyään monissa valaisimissa

© Lamppukauppa Led Store Oy. 2021 All Rights Reserved