Wandat ovat tyylikkäitä ja kestäviä LedStore.fi

Tässä artikkelissa kerromme uuden Wanda-valaisimen käyttötavoista ja ominaisuuksista. Valaisin on LedStoren valikoimassa ensimmäinen täysin johdoton ja ladattava tuote. Johdottomuutensa ansiosta se sopii valoksi lähes kaikkialle, minne tarvitaan lisävaloa. Olemme saaneet loistavaa palautetta valaisimesta.

Wanda-valaisimia on kahta pituutta 22 cm ja 44 cm, ja valaisimien tehot ovat 1,5 W ja 3 W. Valoa Wandoista saadaan 100 lumenia ja 200 lumenia. Valoteho riittää hyvin kotona esimerkiksi vaatekaapin tai laatikon valaisuun. Wandaa voi käyttää hyvin myös yövalona esimerkiksi wc:ssä, jos kattovaloista tulee paljon valoa. Matkalla ja retkillä Wandat ovat oivallinen apu valaistukseen, koska ne mahtuvat pieneen tilaan ja ovat kevyitä. Pienempi Wanda painaa 140 g ja isompi 240 g.

Yhdellä latauksella valaisin käynnistyy noin 270 kertaa, eli esim. kaapissa, joka avataan kolme kertaa päivässä, valaisin kestää yhdellä latauksella noin kolme kuukautta. Täyteen lataaminen kestää neljä tuntia. Wandassa on kestävä litium-ioni akku, ja pakkauksen mukana tulee USB-latausjohto B tai C, riippuen mallista. Wandan uudempi malli Tilt on vielä tässä esiteltyä monipuolisempi, ja tullut valikoimaan vuonna 2021. Latausjohto on sama kuin puhelimissa, joten samalla laturilla voidaan ladata myös Wanda (tai Wandan laturilla puhelin). Myönnämme valaisimelle 3 vuoden takuun tuotteen rikkoutumisen varalle.

Monitoiminen valaisin keittiössä

Monitoiminen Wanda-valaisin kaapissa, pituus 44 cm, LedStore.fi
Wanda valaisee hyvin ison kulmakaapin, joka muuten jäisi pimeäksi . Kuva: Erika Luoto

Valaisin kiinnitetään ilman ruuveja, joten se sopii monille pinnoille, ja on helppo irrottaa latausta varten. Magneettiliuska kiinnitetään kohteeseen tarralla, ja valaisin kiinnittyy sopivan tiukasti magneettiliuskaan.

Monikäyttöinen Wanda-valaisin LedStore.fi
Wandan liiketunnistin tunnistaa kaapin avautumisen ja syttyy pehmeästi. Valaisin on kerrallaan päällä 20 sekuntia. Kuva: Erika Luoto

Valon värilämpötila on 3000 K eli sopivan lämmin. Valaisimen pieni koko on oivallinen vaikka laatikoiden valaisuun. Wandassa on liiketunnistinmoodi yhtenä kolmesta vaihtoehdosta, mikä sopii hyvin kaappien ja laatikoiden valaistuskäyttöön.

Johdoton Wanda-valaisin laatikon valaisussa LedStore.fi
Wanda 22 cm valaisee sopivasti tumman laatikon, jolloin tavarat erottuvat helposti. Liiketunnistusmoodissa valaisin on päällä 20 sekuntia kerrallaan. Kuva: Erika Luoto

Wanda-monitoimivalaisin mukana matkalla

Wanda-valaisimen voi ottaa myös mukaan matkalle tai retkelle. Wanda on hyvin käytännöllinen veneiden, matkailuautojen tai mökkien työskentelyvalaistuksessa tai lukuvalona. Magneettisuutensa ansiosta se tarttuu myös metalleihin, kuten auton konepeltiin tai varastohyllyyn. Wandassa on taskulamppua pehmeämpi ja tasaisempi valo, mikä on aisteille ystävällisempää. Valaisimen päässä on käyttökytkin, jolla valon saa päälle ja pois. Varastojen tai huussien valaisussa käytännöllinen toiminto on hämärä-liiketunnistin. Valaisin syttyy silloin vain hämärällä havaitessaan liikettä. Valaisimen voi aina sytyttää ja sammutta myös käyttökytkimestä.

Matkakäytössä Wandasta saa vaikka keittiöntasovalaisimen LedStore.fi.
Wandan voi kiinnittää esimerkiksi koukuilla astiankuivausritilään, jolloin saadaan kätevä valo pimeälle työtasolle veneessä ilman ylimääräisiä virityksiä. Kuva: Erika Luoto

Wandat ovat omiaan retkellä. Retkiolosuhteissa tulee olla huolellinen ainoastaan siinä, ettei Wandan latauspäähän mene likaa tai vettä.

Wanda-valaisimet sopivat hyvin retkeilyyn ja matkailuun LedStore.fi
Wandat ovat kestäviä ja tyylikkäitä. Retkiolosuhteissa ne ovat näköaistille taskulamppua miellyttävämpi valonlähde. Kuva: Erika Luoto

Matkalla Wanda voidaan kiinnittää magneettikiinnitysliuskan avulla esimerkiksi kangaslaukun hihnaan, jolloin saadaan käytännöllinen lisävalo polkujen kulkemiseen illan hämärtyessä.

Wanda mukana matkalla kiinnitettynä laukun hihnaan LedStore.fi
Wanda kiinnittyy vahvalla magneettiliuskalla myös laukun hihnaan. Valaisimen leveys on 4 cm ja 22 cm Wanda painaa ainoastaan 140 grammaa. Kuva: Erika Luoto

 

Tutustu Wanda-valaisimeen verkossa, tai tule myymälään toteamaan sen käyttökelpoisuus. Myymälämme sijaitsee Koivuhaassa osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *