Miten valitsen parhaan Zigbee-yhteensopivan laitteen tarpeisiini?

Zigbee-yhteensopivaa laitetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon laitteen ominaisuudet, yhteensopivuus muiden laitteiden kanssa ja asennuksen helppous. On myös tärkeää varmistaa, että laite on yhteensopiva olemassa olevan Zigbee-verkkosi kanssa.Tällä hetkellä valitettavasti kaikki Zigbee laitteet eivät ole keskenään ohjelmiston takia yhteensopivia, joten jos olet valinnut Philips HUE järjestelmän, niin huolehde että laite on sen kanssa yhteensopiva. LedStoren kaikki Zigbee muuntajat ovat HUE yhteensopivia.