Kun LED putki tuli toimistoon

Kun LED putki tuli toimistoon

LED putki toimistoon on nykyaikaa. Tänä päivänä toimistoihin laitetaan vanhojen välkkyvien ja sirisevien loisteputkien tilalle laadukkaat LED putket. LED putkemme sopivat yli 90% vanhoista rungoista.

LED putkien etu perinteiseen loisteputkeen on merkittävä. LED putki säästää sähköä, sen vaihtoväli on pidempi (eli huoltokulut ovat pienemmät) ja se kuormittaa luontoa vähemmän kuin perinteinen loisteputki. Valovoimaltaan LED putket ovat erinomaisia (yli 100 lumen/W) ja nyt olemme saaneet myös värintoistoindeksin putkissamme nostettua huikeaan +90, jolla värit toistuvat luonnollisena.

LED putkien edut perinteiseen loisteputkeen verrattuna:
- LED putki kuluttaa 60% vähemmän sähköä
- LED putki ei vaadi vaarallisia sytyttimiä
- LED putki ei välky ja aiheuta päänsärkyä
- LED putki ei sirise
- Huikea +90 värintoistoindeksi (meidän putkissamme)!
- LED putki kestää jopa yli 50.000 tuntia. Pidempi vaihtoväli säästää rahaa huoltokuluissa.

Käytännössä LED putken ostaja säästää sähkölaskussa LED putkien hankintahinnan! Eli käytännössä 30€ putki siis säästää hankintahinnallaan itsensä takaisin seuraavasti:

1500mm perinteinen loisteputki kuluttaa 58W
1500mm vastaava LED putki kuluttaa 25W
Oletetaan sähkön hinnaksi 12snt/KW. Vertailtujen putkien erotus on 33W.
Eli hankintahinta esim. 30€ tulee takaisin 7500 tunnin jälkeen!
Käytännössä siis, jos perinteinen putki kestää 10.000-20.000 tuntia ja LED kestää 50.000 tuntia, niin olet itse asiassa 45.000 tunnin kohdalla tienannut 60€ eikä sinun ole tarvinnut vaihtaa (tai vaihdattaa) tavallista putkea 1-2 kertaa matkan varrella. Eli on suorastaa hölmöä olla vaihtamatta LEDeihin. Varsinkin yrittäjänä kannattaa skarpata, jos sinulla on 200 LED putkea katossa, sillä säästö on huikea! Ja täytyy muistaa että samalla voit olla ylpeä itsestäsi ja todeta, että tulipa parannettua maailmaa, kun sähkön kulutus vähenee ja loisteputkien haitallisten aineiden käyttö osaltasi loppuu.

LED putken omistaja tienaa 60,00€ jokaisella putkella!

LED putki vai LED paneeli?

Toinen perinteinen tapa toimistoissa on alaslasketut, moduuli katot. UPPOAVA -sarjastamme löytyy täydellisesti moduulikattoon sopiva malli. Irroitat vain levyn ja vaihdat tilalle LED Paneelin (595x595mm)! Hyvä laatuinen LED paneeli toistaa värit puhtaasti (CRI95) eikä välky. Tarvittaessa toimistossa voidaan himmennettävän LED paneelin avulla (läsnäolotunnistimilla) säätää valoa pienemmäksi, kun toimistossa ei ole ketään. LedStore.fi tekee tilauksesta myös erikoiskokoisia paneeleita, eli vaikka 100x1200mm tai 400x800mm. LED Paneeleihin on saatavilla myös 1-10V virtalähteitä, joten valaisimen ohjailu eri keinoin onnistuu.

LED paneelien rinnalle voidaan esimerkiksi neuvottelutiloissa laittaa LED spotteja tekemään tilasta vielä kodikkaampi. Se että laittaisinko kattoon LED putkia vai LED paneelit, riippuu katon rakenteesta. LED paneeleilla saadaan huomattavasti modernipi ilme ja ne mahtuvat ERITTÄIN pieneen tilaan (50mm virtalähteineen).

Myös LED riippuvalaisimet ovat tulleet jäädäkseen. LED riippuvalaisin on tyylikäs ja kestävä tuote jolla saadaan moderni ilme nopeasti haluttuu tilaan ilman että valon määrästä joudutaan tinkimään.

Jakaa:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Led ulkovalaisimet.

LED ulkovalaisimet valaistuksessa

LED ulkovalaisimet kestävät katsetta ja valaisevat pihaa ja luontoa kauniisti. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina ulkovalaisimet ovat paljon päällä, jolloin halogeeni- ja loisteputkivalaisimien vaihtaminen LED valaisimiin on

Himmennettävä LED lamppu ja sen edut

Himmennettävä LED lamppu kehittyy LED on yksi nopeiten kasvavista teknologioista maailmassa. LED teknologia on kasvanut hurjaa vauhtia ja jo nyt se on mullistanut täydellisesti valaistusmaailman.

Kun LED putki tuli toimistoon

LED putki toimistoon on nykyaikaa. Tänä päivänä toimistoihin laitetaan vanhojen välkkyvien ja sirisevien loisteputkien tilalle laadukkaat LED putket. LED putkemme sopivat yli 90% vanhoista rungoista.

Ledit, joissa on korkea CRI eli värintoistoindeksi

Värintoistoindeksi CRI, englanniksi colour rendering index Korkealaatuisissa LED-valoissa on myös korkea värintoistoindeksi, eli CRI. Hyvä värintoistoindeksi (CRI) kotikäytössä on yli 90, ja nykyään monissa valaisimissa

© Lamppukauppa Led Store Oy. 2021 All Rights Reserved