LED putki toimistoon on järkivalinta

LED putki toimistoon on järkivalinta

LED putki toimistoon on järkivalinta. Tänä päivänä toimistoihin laitetaan vanhojen välkkyvien ja sirisevien loisteputkien tilalle laadukkaat LED putket. LED putkemme sopivat yli 90% vanhoista rungoista.

LED putkien etu perinteiseen loisteputkeen verrattuna on merkittävä. LED putki säästää sähköä, sen vaihtoväli on pidempi (eli huoltokulut ovat pienemmät) ja se kuormittaa luontoa vähemmän kuin perinteinen loisteputki. Valovoimaltaan LED putket ovat erinomaisia (yli 100 lumen/W) ja meillä on myös korkean värintoistoindeksin putkia, joissa CRI on yli 90, jolla värit toistuvat luonnollisena.

 

LED putki

K-marketin käytössä yli viiden vuoden aikana yksikään led putki ei vikaantunut.

 

LED putkien edut perinteiseen loisteputkeen verrattuna:

- kuluttaa 60% vähemmän sähköä
- ei vaadi sytyttimiä
- ei välky ja aiheuta päänsärkyä
- ei sirise
- Huikea +90 värintoistoindeksi!
- LED putki kestää jopa yli 50.000 tuntia. Pidempi vaihtoväli säästää rahaa huoltokuluissa.

Käytännössä LED putken ostaja säästää sähkölaskussa LED putkien hankintahinnan! Eli käytännössä 30€ putki siis säästää hankintahinnallaan itsensä takaisin seuraavasti:

1500mm perinteinen loisteputki kuluttaa 58W
1500mm vastaava LED putki kuluttaa 25W
Oletetaan sähkön hinnaksi 12snt/KWh. Vertailtujen putkien erotus on 33W.
Eli hankintahinta esim. 30€ tulee takaisin 7500 tunnin jälkeen!
Käytännössä siis, jos perinteinen putki kestää 10.000-20.000 tuntia ja LED kestää 50.000 tuntia, niin olet itse asiassa 45.000 tunnin kohdalla tienannut 60€ eikä sinun ole tarvinnut vaihtaa (tai vaihdattaa) tavallista putkea 1-2 kertaa matkan varrella. Eli on suorastaa hölmöä olla vaihtamatta LEDeihin. Varsinkin yrittäjänä kannattaa skarpata, jos sinulla on 200 LED putkea katossa, sillä säästö on huikea! Ja täytyy muistaa että samalla voit olla ylpeä itsestäsi. Sähkön kulutus vähenee ja loisteputkien haitallisten aineiden käyttö osaltasi loppuu.

LED putken omistaja tienaa 60,00€ jokaisella putkella!

Kun LED putki ryhmän eteen asennetaan liiketunnistin, niin sähkön säästöstä tulee vielä isompi. Liiketunnistin sytyttää valot vain silloin kuin se havaitsee liikettä, ja päällä oloajan voi valita noin 10 sek ja 7 minuutin välillä. Tutustu liiketunnistimiimme verkkokaupassamme, tai tule tutustumaan niihin myymälällä, jossa ovat esillä eri ratkaisut.

LED putki vai LED paneeli?

Toinen perinteinen tapa toimistoissa on alas lasketut moduulikatot. UPPOAVA -sarjastamme löytyy täydellisesti moduulikattoon sopiva malli. Irrotat vain levyn ja vaihdat tilalle LED Paneelin (595x595mm)! Hyvälaatuinen LED paneeli toistaa värit puhtaasti (CRI95) eikä välky. Tarvittaessa toimistossa voidaan himmennettävän LED paneelin avulla (läsnäolotunnistimilla) säätää valoa pienemmäksi, kun toimistossa ei ole ketään. LedStore.fi tekee tilauksesta myös erikoiskokoisia paneeleita, eli vaikka 100x1200mm tai 400x800mm. LED paneeleihin on saatavilla vakio TRIAC-muuntajien lisäksi myös esim. DALI ja 1-10V virtalähteitä, joten valaisimen ohjailu eri keinoin onnistuu. Tutustu led-paneeleihimme verkkokaupassa.

LED paneelien rinnalle voidaan esimerkiksi neuvottelutiloissa laittaa eri tehoisia ja tyylisiä LED spotteja tekemään tilasta vielä kodikkaampi. Se, että laittaisinko kattoon LED putkia vai LED paneelit, riippuu katon rakenteesta. LED paneeleilla saadaan huomattavasti modernimpi ilme ja ne mahtuvat matalaan tilaan (50mm virtalähteineen).

Myös LED riippuvalaisimet ovat tulleet jäädäkseen. LED riippuvalaisin, kuten RINKELI on tyylikäs ja kestävä ratkaisu, jolla saadaan moderni ilme nopeasti haluttuun tilaan ilman että valon määrästä joudutaan tinkimään.

Tiesitkö, että LedStoren valaistussuunnittelu auttaa valitsemaan oikeat valaisimet sekä koti- että toimistotiloihin. Valmis valaistussuunnitelma nopeuttaa sähkösuunnitelman tekemistä ja sähköurakan kilpailutusta.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Related Posts

Zigbee-älyvalaistus – viisi pointtia pähkinänkuoressa

Älykotien Zigbee-järjestelmä mahdollistaa lähes kaikkien led-valaisimien langattoman ohjauksen, ajastuksen ja muun ohjelmoinnin. Älyohjausta hyödynnetään kaikissa kodin tiloissa ja yhteisissä tiloissa valaistuksen kirkkauden, valon värilämpötilan ja

Epäsuora valo katossa profiililla

Epäsuora valo kattoon, jälkiasennus led-profiililla

Tarvitaanko käytävälle tai makuuhuoneeseen lisää valoa? Kaipaako olohuone lisää tunnelmaa valaistuksella, mutta sähköä tai valokatkaisimia ei ole valmiiksi asennettu? Eipä hätää! Tunnelmallinen epäsuora valo kattoon

Laadukas työskentelyvalaistus parturi-kampaamoon

ATMOS Helsingin uusiin kampaamotiloihin tarvittiin laadukas työskentelyvalaistus, joka sopisi tarkkaan kampaamotyöskentelyyn. Omistajat remontoivat tilat kokonaan, joten samalla myös valaistuksen osalta pystyttiin tekemään uusia ratkaisuja. Tiloihin

© Lamppukauppa Led Store Oy. 2022 All Rights Reserved