TUNNELMA led nauha tuo vapauden värilämpötilan valintaan

TUNNELMA led nauha tuo vapauden värilämpötilan valintaan

Led valoa valittaessa ei enää tarvitse päättää, minkä sävyistä (lämmin vai kylmä valkoinen) valoa valaisimelta halutaan. Värilämpötilan, eli valaisimen tuottaman valon sävyn voi säätää itse, kun tuotteeksi valitaan LedStoren TUNNELMA led nauha. Nauhan värilämpötila säätyy lämpimästä 2 500 Kelvinistä kylmän sinertävään 6 500 Kelviniin. Se sopii kaikkiin tiloihin, joissa halutaan vaihtaa valaistuksen tunnelmaa. Valonsäätimestä saadaan värilämpötilan lisäksi himmennettyä valaistus sopivalle tasolle.

_DSC8534

TUNNELMA led nauha soveltuu erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneisiin.

TUNNELMA led nauha valaistuksessa

TUNNELMA led nauha poistaa valinnanvaikeuden valon värisävyissä. Yleisimmät värilämpötilat, eli valon sävyt LedStoren led valaisimissa ovat 3 000K, joka vastaa halogeenivalaisimen valon sävyä ja 4 000K, joka on neutraali valkoisen valon sävy. TUNNELMA led nauhassa ainutlaatuista on se, että valon lämpötilaa saadaan säädettyä seinäkytkimestä.  Lämpimin valon sävy saadaan 2 500 Kelvinin tasolta, jolloin tunnelmaa luo lämmin keltainen valo. Värilämpötilaa voidaan muuttaa 6 500 Kelviniin saakka, jolloin saadaan kylmän sinertävää valoa. Nauhan värintoistoindeksi, CRI on yli 90, mikä tarkoittaa, että valaistun tilan värit toistuvat erittäin luonnollisesti.

 

Valon värilämpötilaa säädetään portaattomasti

On hyvä huomata, että vaikka TUNNELMA - led nauhan valkoisen valon sävyä saa muutettua, niin valaisimesta saadaan myös perus valkoista valoa, jossa ei ole sinertävää tai kellertäväävärisävyä. Tällöin säädetään valon värilämpötila ns. keskiasentoon 3 000 - 4 000 Kelvinin tienoille. Valon säätämiseen käytetään langatonta, seinäasennettavaa pyöritettävää painiketta. Sillä saadaan portaaton säätö sekä valon sävylle, että himmennykselle.

Valon värisävyn vaihtuminen on teknisesti toteutettu niin, että valaisimessa on kaksi led piiriä, kylmä ja lämmin. Kun näiden sekoitussuhdetta muutetaan säätimellä, niin valon värilämpötila muuttuu. Painikkeessa toteutus taas on hoidettu niin että himmennyksestä siirrytään värilämpötilasäätöön tuplaklikkaamalla painiketta.

Arjen luksusta saadaan lisättyä, kun liitetään valonsäätöön VaLO - LED WiFi RF boxi. Näin valaistusta saadaan säädettyä seinäpainikkeen lisäksi myös halutuista tableteista tai puhelimista.

TUNNELMA - led nauha mahdollistaa monipuoliset valaistustoteutukset

Led_nauha_luova_kattorakenne_ledstore.fi

Led nauha yleisvalaistuksessa.

Tätä monipuolista led nauhaa voi käyttää valaistukseen kuivissa tiloissa. Nauharullan pituus on 5 metriä, ja sitä voi leikata 10 senttimetrin tarkkuudella haluamaansa mittaan, ja toisaalta myös
ketjuttaa, jos halutaan pidempiä valonauhoja. Käyttökohteina esimerkiksi yleisvalaistus kattolistoissa tai lattialistoissa, korostusvalona tai tunnelmaluojina. Lähes kaikki valonkäyttötavat ovat mahdollisia tällä tuotteella.

 

 

Tutustu tarkemmin tuotteeseen, jolla voit säätää valkoisen valon värilämpötilaa sekä valotehoa.

Jakaa:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Led ulkovalaisimet.

LED ulkovalaisimet valaistuksessa

LED ulkovalaisimet kestävät katsetta ja valaisevat pihaa ja luontoa kauniisti. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina ulkovalaisimet ovat paljon päällä, jolloin halogeeni- ja loisteputkivalaisimien vaihtaminen LED valaisimiin on

Himmennettävä LED lamppu ja sen edut

Himmennettävä LED lamppu kehittyy LED on yksi nopeiten kasvavista teknologioista maailmassa. LED teknologia on kasvanut hurjaa vauhtia ja jo nyt se on mullistanut täydellisesti valaistusmaailman.

Kun LED putki tuli toimistoon

LED putki toimistoon on nykyaikaa. Tänä päivänä toimistoihin laitetaan vanhojen välkkyvien ja sirisevien loisteputkien tilalle laadukkaat LED putket. LED putkemme sopivat yli 90% vanhoista rungoista.

Ledit, joissa on korkea CRI eli värintoistoindeksi

Värintoistoindeksi CRI, englanniksi colour rendering index Korkealaatuisissa LED-valoissa on myös korkea värintoistoindeksi, eli CRI. Hyvä värintoistoindeksi (CRI) kotikäytössä on yli 90, ja nykyään monissa valaisimissa

© Lamppukauppa Led Store Oy. 2021 All Rights Reserved