LedStoren valikoima on kasvanut tumman sävyisiin koteihin ja kontrastia kaipaaviin tiloihin joihin sopivat mustat valaisimet. Valikoimaan kuuluu mustia kattovalaisimia, musta kiskovalaisin, mustia seinävalaisimia, sekä mustia upotettavia alasvaloja eli spotteja ulkokäyttöön ja sisälle. Muutamien mustarunkoisten valaisimien yksityiskohtina tai kehyksen värinä on messinkiä ja mattakultaa. Musta valaisin tuo yksilöllisyyttä ja ryhtiä sisustukseen.

Musta, valon värilämpötilasäädettävä CCT-spotti

Mustaan sarjaan on saatavissa laaja valikoima alasvaloja, eli spotteja, joilla luonnistuu monenlaisten tilojen valaistus. Tuotteissa on ajateltu monta seikkaa kohdilleen asiakkaan puolesta: valaisimissa on vaihdettava valon värilämpötila (Kelvinit), lämpimän, neutraalin ja päivänvalon sävyissä. Korkeisiin, yli 3 metrisiin tiloihin voidaan valita suurempitehoinen 15W musta alasvalo, tai tuplaspottina, jolloin päästään samalle valon tasolle jonka 2*75W halogeenivalaisinta antaisi.

Tyylillisesti on valittavissa pyöreä suunnattava tai kiinteästi alaspäin valaiseva musta spotti. Neliskanttisessa mustassa KANTTI-spotissa on pyöreä valaisinaukko, ja se on valittavissa suunnattavana, tai kiinteänä, jolloin valonlähde on hieman upotettu.

Valikoimassa on lisäksi tuplamallin musta Kantti 2*9W, jossa valonlähde on suunnattava. Musta tuplaspotti valaisin on saatavana myös kiinteänä vesitiiviinä mallina. Kiinteä valaisin ei siis ole suunnattava, mutta se ei myöskään päästä vesihöyryjä rakenteisiin.

Jokainen musta CCT spotti valaisin on himmennettävissä langallisesti tai langattomasti. Langaton himmennys onnistuu erillisellä vastaanottimella tai jos haluat ottaa valaisimestasi kaikki irti, niin ohjaus toteutetaan ryhmämuuntajalla (zigbee, Dali2, yms.) jolloin saat himmennyksen lisäksi myös portaattoman valon värilämpötilan säädön.

Mustat valasimet kuvassa. neljä eri spottia

Mustat spotti- eli alasvalot sopivat hyvin graafiseen sisustukseen, Spoteissa on vaihdettava valonlähde, sekä pikaliittimellä liitettävä muuntaja, josta voi vaihtaa valon värisävyn. Valon värisävyin on esivalittavana 3 eri vaihtoehtoa: 3000/4000/5500K. Rungot ja valaisinmoduulit ovat loistavasti lämpöä johtavaa alumiinia ja valon laatu on Suomen parhaita, CRI 98! Valaisin on siis loppuunsa viimeistelty.

 

Värilämpötilaa vaihtavissa valaisimissa erot valossa ovat selvästi silmin havaittavissa. Valon värisävy vaikuttaa siihen, miltä tilassa näyttää ja millainen tunnelma on. Mustat valaisimet ovat itsessään sisustuselementtejä.

 

Lämpötilasäädettävä musta valaisin.

Spottien valon värisävyt ovat vasemmalta oikealle 2900 Kelviniä, lämmin valkoinen, 4000K neutraali valkoinen, 5500K päivänvalo. HUOM! valon värivaikutelmat korostuvat valokuvassa ja vierekkäin asetettuna.

Musta valaisin on saatavissa myös muiss a  väreissä.

 

 

 

 

 

 

Mustat ja mattakultaiset ModLed-spotit

Mattakulta sopii hyvin messinkiyksityiskohtia sisältävään sisustukseen, sekä lämpimänsävyisen tai mustan puun esim. hirren pariksi. ModLed-sarjassa valon värilämpötila voidaan valita 3000K tai 4000K lämmin tai neutraali. Spottiin valitaan joko 3000K tai 4000K moduuli ja kehys erikseen, ja kehyksen väreinä ovat valkoisen lisäksi musta ja mattakulta.

Kehykset voidaan valita kiinteänä tai suunnattavana.  Kiinteän kehyksen linssin edessä oleva diffuuseri tekee valaisimesta kosteisiin tiloihin ja ulos soveltuvan ja poistaa häikäisyä. Suunnattavan spotin linssin edessä ei ole diffuuseria ja sitä voidaan suunnata noin 30 astetta. Valokeila on yleisvalon 45 astetta. Kohdevaloa kaipaavan kannattaa tutustua ZOOM LED-kiskovalaisimiin.

kultakehys IP54 modledille LedStore.fi musta IP54 kehys modledille LedStore.fi mattamusta kehys IP21 ModLedille LedStore.fi kullanvärinen alumiininen kehys IP21 ModLedille LedStore.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustat valaisimet kiskoon, tarkkaan valaistukseen

Kolmivaihekiskoon asennettavat mustat valaisimet ZOOM tai FOKUS LED –kiskovalaisimet. Valaisimien valokeilan kokoa voidaan säätää halutulle kohdennukselle vapaasti. Mitä tiiviimpi valokeila, niin sitä enemmän kohdistettua valoa kohteelle saadaan. Valaisin on melko kookas, joten se ei ”huku” korkeisiinkaan huonetiloihin. Se soveltuu kohdevaloa vaativiin koteihin, sekä gallerioihin, toimitiloihin, auloihin ja myymälöihin. Värintoistoindeksi on kiskovalaisimissa oikein hyvällä CRI +90 tasolla.

ZOOMin kolme tehovaihtoehtoa ovat 15 W, 30 W ja 50 W, joiden maksimi lumenit tiukalla avautumiskeilalla ovat 2200 lm, 4500 lm ja 7700 lm.  Avautumiskulmaa säädetään valon runkoa vetämällä, kuten kaukoputkea. Valon värilämpötilat 3000K ja 4000K (kuvassa). Valaisinta voi suunnata myös tarkasti, vaaka- ja pystysuunnassa. Lisäksi tunnelmaa voi luoda himmentämällä, sillä valaisimessa on triac-muuntaja. ZOOM valaisimet saatavana myös valkoisena.

FOKUS kiskovalaisinta saa 2 eri tehovaihtoehtona: 15 W ja 35 W. Valaisin sisältää myös säädettävän valon värilämpötilavalitsimen, eli voit kytkimesäa vaihtaa valon sävyä 3000/4000/5500K vapaasti. Valaisimen valon avautumiskulmaa säädetään kuten kameran optiikkaa, eli pyörittämällä valaisimen runkoa. Valaisin on myös triac himmennettävä ja sitä saa valkoisena.

Kolmivaihekisko hankitaan erikseen näille kiskovalaisimille. Tarjoamme tilauksesta asiakkaillemme valaisimet, mutta myös kiskot vaikka asennuksineen.

Mustat valaisimet valkoisessa katossa luovat kontrastia. Musta ZOOM kiskovalaisin kolmivaihekiskossa LedStore.fi
Mustat valaisimet valkoisessa katossa luovat kontrastia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustia unelmia – kattovalaisin RATAS, PIIPPU tai LED FUNK

Valaisimet kattoon on suosittu valaisinperhe. Katosta roikkuvat mustat riippuvalaisimet tuovat väriä muuten usein vaaleaan skandinaaviseen tilaan. Valaisimet voidaan asentaa ryhminä kuten PIIPPU tai yksin tilaa hallitsemaan kuten RATAS.

Kahteen suuntaan valaiseva musta RATAS 80 cm riippuvalaisin musta on tyylikäs ja kiinnostava valaisin, joka sopii kotien lisäksi toimistojen valaisuun. Valaisimen kaksi erikseen kytkettävää valoa tuottavat yhteensä 5000 lumenin arvosta valoa eli valaisin on tarvittaessa kirkas. Valaisin on myös himmennettävä, minkä ansiosta tilojen tunnelmaa voidaan säätää ja käyttö on monipuolisempaa. Yläpuolinen ja alapuolinen valo voidaan lisäksi kytkeä erikseen päälle, jos huoneessa on kruunukytkin. Tyylikkäänä yksityiskohtana valaisimessa ovat messinkiset led-renkaat, 15 kpl ylöspäin ja 15 kpl alaspäin.

Yksinkertaisen selkeää muotoilua kattovalaisimissa edustaa PIIPPU 2.0. Tämä 6W kapeakeilainen valaisin tuo 600 lumenia lämmintä valoa ympärilleen. Se sopii hienosti monen korkuisten pöytien päälle, sillä vaijerin pituutta voidaan säätää. Itse valaisin on 48 cm korkuinen. Valaisimessa on putken sisälle rakennettu valon värilämpötilan valitsin, josta voidaan valita 5 portaisesti lämpötila väliltä 2500-5500K. Lisäksi valaisimen päässä on pyöritettävä optiikka jolla valaisimen valon avautumiskulmaa voidaan säätää 30-60 astetta.

Tyylikästä kontrastia luomaan LedStoren valikoimasta löytyy kattoon pinta-asennettava musta nelikulmainen FUNK valaisin. Valaisimet toimivat hienosti esimerkiksi käytävillä, terasseilla ja auloissa. Valonlähde on neliskanttinen ja yleisvalaistukseen sopiva avautumiskulma 45 astetta antaa korkealaatuista CRI 97 värintoistoindeksin valoa. Valaisimen korkeus on 12 cm.

LED Ratas musta-messinki valaisin katossa LedStore.fi yksityiskohta Ratas valaisimesta LedStore.fi

LED FUNK musta kattovalaisin LedStore.fi
FUNK musta kattoon , valonlähde on neliskanttinen
musta PIIPPU led-riippuvalaisin LedStore.fi
PIIPPU kattovalaisin valaisee kapeahkolla keilalla lämmintä valoa

 

 

 

 

 

 

 

 

Mustaa ja kultaa – Valaisimet seinälle

Seinävalaistukseen sisään ja ulos käytännöllinen musta SEINÄ FUNK säädettävillä suuntausläpillä, toimii hyvin sekä sisällä sekä ulkona. Valon avautumiskulman voi säätää kiinni-asennosta 90 asteen avautumiskulmaan erikseen sekä ylös- että alaspäin. Valaisin on himmennettävä ja sitä on saatavana myös valkoisena.

Ovaalin muotoinen led-seinävalaisin Oval B&G on tyylikäs ratkaisu esimerkiksi olohuoneeseen, käytävälle tai portaikkoon, johon tarvitaan tunnelmallista valoa, mutta myös sisustuksellista ilmettä. Lämmin, ylellinen valo korostuu OVALin kullanvärisestä sisäpinnasta. Ulkoa valaisin on musta. Oval valasimet voidaan asentaa myös ulos.

 

Led FUNK seinävalaisin musta säädettävä valon avautumiskulma LedStore.fi
FUNK led-seinävalaisimessa avautumiskulmaa voi muuttaa helposti erillisillä läpillä
OVAL B&G musta-kulta seinävalaisin ylös ja alas valaiseva LedStore.fi
OVAL B&G tuo lämmintä valoa ja pehmeän valon reunat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulkovalaisuun sopivat mustat SPIKE ja TILT

Maahan upotettavat maavalaisimet, tyylikkään sirot mutta kestävät SPIKE ja TILT valaisimet, ovat pihan kohdevalaisun kiitelty valinta. Tarkan suunnattavuutensa ansiosta valo ohjautuu minne pitääkin, ja tarvittaessa paikkaa voidaan vaihtaa, sillä valaisimet asennetaan maapiikin avulla. Istutussyvyys 20 cm. SPIKEn kauluksen häikäisysuojaa voidaan myös suunnata. Valaisimien korkeudet ovat SPIKEllä noin 20 cm ja TILTillä noin 10 cm. Valon värisävy on ulos hyvin sopiva lämmin valkoinen 3000K. Mustana valaisin ei myöskään erotu maastosta.

SPIKE musta ulkovalaisin maapiikillä LedStore.fi SPIKEllä valaistu istutusalue LedStore.fi musta TILT maavalaisin LedStore.fi

 

 

 

 

 

Musta pollarivalaisin, TILT2 tai FUNK pihalle

Nämä mustat pollari valaisimet sopivat erityisen hyvin kaupunki ympäristöön sillä valo tulee siten, että se ei häikäise ajotiellä tai naapureita.

Pillar FUNK maastossa ja Pillar TILT ulkona
Pillar TILT2 maastossa ja Pillar FUNK ulkona

Pensaiden keskelle, pihatien varteen. Tämä pilarivalaisin on 80cm korkea ja voit säätää molempia 5W valaisimia erikseen suuntaamaan haluttuun paikkaan.

Musta pillar FUNK toimii hienosti pihan reunustajana tai ajotien reunassa. Tämä pollari valaisin pitää myös naapurisovun, sillä se ei valaise taakse päin. Pillar FUNK on 100cm korkea ja valaisee isommankin lumikasan alta.

 

Musta INWALL kulkuvalaisin sisälle tai musta muurivalaisin ulos

Joskus on kiva että kulkutie valaistaan tunnelmallisesti alhaalta. Nämä mustat upotettavat seinävalaisimet voidaan siis upottaa haluttuun pintaan ja valo tulee kauniisti alaviistoon.

Mustat valaisimet. Musta muurivaloulos ja musta kulkuvalo sisälle
Mustat valaisimet Musta muurivaloulos ja musta kulkuvalo sisälle

Musta inwall kulkuvalo sopii mataluutensa vuoksi helposti kevyisiin väliseiniin. Valaisin soveltuu vain kuiviin tiloihin. Inwall valaisin sisältää oman ulkoisen virtalähteen. Valaisinta on saatavilla myös valkoinen ja hopea.

Musta inwall OUT muurivalo sopii valettaviin tukimuureihin tai sokkeleihin. Valaisin on IP65. Valaisin vaatii 100mm syvyyttä asennusta varten eli ihan kapeaan väliseinään sitä ei saa mahtumaan. Saatavilla myös valkoinen ja harmaa.

Epäsuoraa valoa mustana?

Valikoimasta löytyy myös led nauhalle mustia asennusprofiileja. Näillä mustilla profiileilla luot tunnelmaa huoneeseen tai työvaloa tummien kaapistojen kaveriksi.

Musta INDIRECT-2 profiili voidaan asentaa seinälle, jolloin se valaisee kahden led nauhan voimalla ylös ja alaspäin. Lisäksi tarvitaan aina muuntaja ohjaamaan valoa. Profiili voidaan asentaa myös kattoa vasten korvaamaan kattolista. Profiilia on saatavana myös alumiinisena.

Tee itse mustat valaisimet! Musta led profiili seinällä.
Tee itse mustat valaisimet Musta led profiili seinällä

Musta matala led profiili sopii mustien keittiöiden välitiloihin tai syvennyksiin. Profiili on vain 7x18mm ja sen sisälle mahtuvat kaikki meidän led nauhamme.

Kodinhoitohuoneen työtasolla tumman pinnan valaisee led-nauha mustassa alumiiniprofiilissa. ©LedStore
Kodinhoitohuoneen työtasolla tumman pinnan valaisee led nauha mustassa alumiiniprofiilissa ©LedStore

Lisää tuotteita mustat valaisimet tuoteperheeseen on tulossa valikoimiimme. Pysy kuulolla, ja tilaa LedStoren blogi tästä . Kirjoitamme monipuolisesti ledien kehitykseen ja käyttötapoihin sekä LedStoren tuotteisiin liittyvistä asioista. Valaisimet, valaistussuunnittelu ja älykoti ovat meille tärkeä asia.

Mustan asiantuntija

LedStore on toiminut led-valaistuksen ja valaistussuunnittelun asiantuntijana jo vuodesta 2010. Meillä on oma tuotesuunnittelu, joten tuotteet ovat teknisesti huippuluokkaa ja mustat valaisimet ja niiden käyttö on tuttua. Tuotteiden takuut ovat jopa 7 vuotta. Suoritamme myös valaisinhuoltoa.

Keskitymme lämpötilasäädettäviin ja korkean värintoiston valaisimiin, joten valaisimet toimivat loistavasti ja pitkäikäisesti. Teemme vuodessa n. 500 valaistussuunnittelua asiakkaidemme kohteisiin. Lue tästä lisää tai tilaa suunnittelu

Tarjoamme palvelun a mittatilaus led nauhoja, eli jokaiselle omien mittojen mukaan led-nauhat alumiiniprofiilissa.  Myös asennettuna. Tiesitkö? LedStore tarjoaa valaistussuunnittelua alkaen 99 euroa koko taloon! 

Muista, että olemme aina valmiina tukemaan sinua matkan varrella sähköpostitse (myynti@ledstore.fi) ja puhelimitse (045 251 4510). Kuten aina, voit jakaa vapaasti sosiaalisessa mediassa kuvia omista projekteistasi #ledstorefi IG:ssä ja ledstore.fi FB:ssä. Rakastamme nähdä, miten hienoja juttuja Ledeillämme tehdään, ja se auttaa tarjoamaan inspiraatiota niille, jotka eivät ole varmoja Ledien tehosta ja mahtavuudesta. Tiesitkö, että meillä on jo yli 3500 kuvaa meidän ledeillä tehdyistä asennuksista Galleriassamme!

Led-valojen kuvagalleria:

Tuotegalleria: Kuvia tuotteista eri asennuspaikoissa

Epäsuora valo: Epäsuoraa valo eri tiloissa

Huonekohtainen: Valo eri huoneissa

Referenssit: Kokonaiset talot joita on ehditty kuvaamaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *