Väriä vaihtava RGB ja W led-nauha laadukkaisiin asennuksiin

Väriä vaihtava RGB ja W led-nauha laadukkaisiin asennuksiin

RGB led-nauhalla on monia eri käyttökohteita kotona tai toimitiloissa. Väriävaihtavalla led-nauhalla on helppo korostaa rakenteita tai luoda tunnelmallinen valaistus. Led-nauhasta voidaan tarkastikin määritellä, mikä väri halutaan. Lisäksi tästä led-nauhasta saadaan aina myös neutraali valkoinen 4000K valo.

Led-nauhalla voidaan luoda sekä rauhallista tunnelmaa laittamalla päälle yksi rauhoittava väri, tai liikkuvampaa tunnelmaa käyttämällä värinvaihto-ohjelmia. Ohjauksen voi toteuttaa yksinkertaisimmillaan kauko-ohjaimella ja ns. rf-muuntajalla. Kiinteään seinäasennukseen on tarjolla laadukas ja helppokäyttöinen lasilevyllinen RGB painike. Muuntajaksi valitaan tällöin ei-himmennettävä 24V virtalähde.

Väri-iloittelua keittiössä

Väriä vaihtava led-nauha valittiin tämän keittiön piristykseksi, kun asukas halusi eloa harmaa-valkosävyiseen keittiöön. LedStoren RGB led-nauha asennettiin kolmen kaapiston päälle matalaan alumiinilistaan, ja pienen keittiön ilme saatiin muuttumaan hienosti. Alla esimerkkinä vahvat värit punainen, vihreä, turkoosi ja violetti.

Keittiön työtasolla on valkoista valoa antava led-nauha, joten työskentely on helppoa ja työtasoilla näkee hyvin. Ylhäällä kaapin heijastuksesta näkyy, että väriavaihtavasta led-nauhasta on valittu vaalean sininen.

Keittiön kaapiston päällä suoraan ylöspäin valaisevassa pintaprofiilissa valo aukeaa kauniisti seinälle ja kattoon sekä ympäröivään huoneeseen. LedStoren RGB led-nauha HELMEILE on 24 V jännitteellä ottoteholtaan 14,4 W/m, joten valoa saadaan riittävä määrä. Alumiinilistan voi tilata kokonaisina 2,5 metrin salkoina ja katkaista kotona, tai tilata määrämittaan leikattuna, kuten led-nauhatkin LedPaja-palvelustamme.

RGB led-nauha lasten makuuhuoneessa

Lastenhuoneisiin väriä vaihtava led-nauha sopii hienosti. Tunnelman vaihtaminen valaistuksen keinoin on monille lapsille mieluisaa. Värit ovat olennainen osa aistikokemuksia, joten esimerkiksi ilta-aikaan voi valita tunnelmaan sopivan värin monesta eri vaihtoehdosta. Lisäksi RGB led-nauha on himmennettävä, joten tunnelmallisen valaistuksen luominen on helppoa.

Railakkaampaan menoon led-nauhasta valitaan lastenhuoneeseen nopeasti vaihtuvat värit, ja bileet voivat alkaa.

RGBW led-nauhan värinvaihto ja himmennys kaukosäätimellä tai seinäpainikkeella

Luotettavaan värinvaihtoon valikoimastamme löytyvät sopivat vastaanottimet, langattomat painikkeet ja kaukosäätimet.

Langaton ohjaus, vastaanotin CCT- ja RGB-nauhalle

Langattomaan ohjaukseen kuuluu muuntajan ja valaisimen väliin liitettävä vastaanotin. Kuvassa RGBW ja CCT-led-nauhalle sopiva vastaanotin.

Pistotulpallinen, toisiopuolelta himmennettävä muuntaja LedStore.fi

RGBW led-nauhan kanssa käytettävän muuntajan ei tarvitse olla himmennettävä, kun sen perään kytketään viereisen kuvan mukainen vastaanotin RGB-led-nauhalle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Led-nauhavalaistuksen ohjaustapoja on useita. Kuvassa langattomia himmenninohjain yhdelle ryhmälle ja kaukosäädin RGB led-nauhalle.

langallinen seinäpainike värinvalintaan ja himmennykseen sekä valaistuksen vaihto-ohjelmien käyttämiseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille parhaiten soveltuva RGB led-nauhavalaistus!

Jakaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Laadukas työskentelyvalaistus parturi-kampaamoon

ATMOS Helsingin uusiin kampaamotiloihin tarvittiin laadukas työskentelyvalaistus, joka sopisi tarkkaan kampaamotyöskentelyyn. Omistajat remontoivat tilat kokonaan, joten samalla myös valaistuksen osalta pystyttiin tekemään uusia ratkaisuja. Tiloihin

Led nauha terassille, NEON nauhan asennus

Syksy tulee ja pimeän aika pidentyy. Takapihalla olisi silti vielä kiva olla ja sinne tarvitaan hieman valoa että portaissa näkee kävellä kompastumatta. Siis tuumasta toimeen

Älyvalaistus ja sen osaaminen on ykkösasia

Esittelyssä koti jossa älyvalaistus. Kotiin valaistus ja Zigbee-valaistuksenohjaus suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas perheineen on tyytyväinen lopputulokseen ja koko konseptiin, jolla valaistussuunnittelu ja tuotevalinnat hoidettiin.

© Lamppukauppa Led Store Oy. 2022 All Rights Reserved