Led-valaisinkuvastossa 2022 enemmän sivuja kuin koskaan ennen

Led-valaisinkuvastossa 2022 enemmän sivuja kuin koskaan ennen

Led-valaisinkuvastossamme 2022 on entistä enemmän tietoa valaisimista ja valaisinten asentamisesta ja langattomasta ohjauksesta. Tuoteuutuuksia on tänä vuonna runsaasti, ja kuvastosta löytyvät hyvät kuvaukset LedStoren palveluista, eli LedPaja mittatilauspalvelusta ja valaistussuunnittelustamme, joita tarjoamme sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Sivuja on 128.

Led-kuvastomme on hyvä tietolähde valaisimien perusominaisuuksiin, kuten tekniset tiedot ja asennusmitat sekä hintatiedot. Kaikkien tuotteiden ajantasaiset varastosaldot löytyvät puolestaan verkkokauppamme puolelta.

Kuvastossa on laajat tiedot hintoineen lähes kaikista LedStoren tuotteista.

Klikkaa pdf-kuvastoon 2022: Lähetämme painettuja kuvastoja mielellämme myös postitse. Tilaukset meilitse blogi@ledstore.fi. Kuvastoja on jaossa myös myymälällämme Koivuhaassa, Mesikukantie 16, 01300 Vantaa.

Vinkki tuotteiden etsimiseen pdf-kuvastosta. Paina näppäimistöltä CTRL ja F, niin sivun ylälaitaan avautuu hakukenttä. Kirjoita hakukenttään vähintään kolme kirjainta hakemastasi sanasta, niin selain etsii nämä osumat kuvastosta. Pääset liikkumaan hakutuloksissa rivin päässä olevilla nuolinäppäimillä.

LedStoren tuotteet ovat laadukkaita värintoistoindeksiltään!

Kuvaston sivulla 10 - 11 tietoa ja kuvia värintoistoindeksin merkityksestä!

UUTUUKSIA palveluissamme, sisustuksellinen valaistussuunnitelma

Olemme laajentaneet suunnittelupalveluamme kattamaan myös sisustukselliset suunnitelmat. Valaistussuunnitelmat siis hintaluokassa 0 - 599 euroa. Kundservice också på svenska!

 

Uutta valaisimissa, akkukäyttöinen Wanda suunnattavalla liiketunnistimella

Led-valaisinkuvastossa 2022 sivulla 101 esiteltäviin ladattaviin, akkukäyttöisiin Wanda akkuvalaisimiin 24 cm ja 44 cm voit tutustua myymälässämme, Vantaan Koivuhaassa.

LedStoren kanavissa tapahtuu jatkuvasti

Parhaiten saat tietoa meistä ja pidät itsesi ajan tasalla, kun seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. YouTubesta löydät suosituimpien tuotteidemme Unboxing-videot, joiden avulla tuotteisiin tutustuminen on helppoa. Julkaisemme lisäksi noin kuukausittain asiakaskirjettä, jonka pääset tilaamaan tästä linkistä.

 

LedStoren poppoo palveluksessasi!

Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässä! Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaita kaikissa led-valaistustarpeissa!

 

Jakaa:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Led ulkovalaisimet.

LED ulkovalaisimet valaistuksessa

LED ulkovalaisimet kestävät katsetta ja valaisevat pihaa ja luontoa kauniisti. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina ulkovalaisimet ovat paljon päällä, jolloin halogeeni- ja loisteputkivalaisimien vaihtaminen LED valaisimiin on

Himmennettävä LED lamppu ja sen edut

Himmennettävä LED lamppu kehittyy LED on yksi nopeiten kasvavista teknologioista maailmassa. LED teknologia on kasvanut hurjaa vauhtia ja jo nyt se on mullistanut täydellisesti valaistusmaailman.

Kun LED putki tuli toimistoon

LED putki toimistoon on nykyaikaa. Tänä päivänä toimistoihin laitetaan vanhojen välkkyvien ja sirisevien loisteputkien tilalle laadukkaat LED putket. LED putkemme sopivat yli 90% vanhoista rungoista.

Ledit, joissa on korkea CRI eli värintoistoindeksi

Värintoistoindeksi CRI, englanniksi colour rendering index Korkealaatuisissa LED-valoissa on myös korkea värintoistoindeksi, eli CRI. Hyvä värintoistoindeksi (CRI) kotikäytössä on yli 90, ja nykyään monissa valaisimissa

© Lamppukauppa Led Store Oy. 2021 All Rights Reserved