Valaisinkuvastossamme 2023 on entistä enemmän tietoa valaisimista, valaisinten asentamisesta ja langattomasta ohjauksesta. Kuvastosta löydät myös hyvät kuvaukset LedStoren palveluista, eli LedPaja mittatilauspalvelusta, asennuspalvelusta ja valaistussuunnittelustamme, joita tarjoamme sekä kuluttajille että yritysasiakkaille.

LedStoren hinnastokuvasto 2023.
LedStoren hinnastokuvasto 2023

Kuvastostamme löydät valaisimien perustiedot, kuten asennusmitat, himmennys- ja värilämpötilatiedot, teho ja kirkkaustiedot sekä hinnat. Kaikkien tuotteiden ajantasaiset varastosaldot löytyvät puolestaan verkkokauppamme puolelta.

Klikkaa pdf-kuvastoon 2023: Lähetämme painettuja kuvastoja mielellämme myös postitse. Tilaukset meilitse blogi@ledstore.fi. Kuvastoja on jaossa myös LedStoren myymälässä Koivuhaassa, Mesikukantie 16, 01300 Vantaa.

Vinkki tuotteiden etsimiseen pdf-kuvastosta. Paina näppäimistöltä CTRL ja F, niin sivun ylälaitaan avautuu hakukenttä. Kirjoita hakukenttään vähintään kolme kirjainta hakemastasi sanasta, niin selain etsii nämä osumat kuvastosta. Pääset liikkumaan hakutuloksissa rivin päässä olevilla nuolinäppäimillä.

Laske led nauhatarpeesi mittatilauslaskurillamme!

Nyt voit laskea led nauhasi hinnan mittatilauslaskurillamme. Olemme suunnitelleet laskurin keittiöt mielessämme, mutta laskuria voi kyllä käyttää muidenkin led nauhojen laskemiseen. Josko projektisi on kuitenkin monimutkaisempi, ole rohkeasti yhteydessä myynti@ledstore.fi

LedStoren tuotteet ovat laadukkaita värintoistoindeksiltään!

Voit lukea lisää värintoistoindeksistä joko kuvastostamme tai sivultamme: Värintoistoindeksi

Kuvaston sivulla 126 127 tietoa ja kuvia värintoistoindeksin merkityksestä

LedStoren kanavissa tapahtuu jatkuvasti

Parhaiten saat tietoa meistä ja pidät itsesi ajan tasalla, kun seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. YouTubesta löydät suosituimpien tuotteidemme Unboxing-videot, sekä joitain asennusvideoita, joiden avulla tuotteisiin tutustuminen on helppoa. Julkaisemme lisäksi noin kuukausittain asiakaskirjettä, jonka pääset tilaamaan tästä linkistä.

Olemme keränneet omien referenssikohteidemme lisäksi kiinnostavia valaisinasennuksia Pinterestiimme.

Ledstoren laaja kuvagalleria löytyy sivuiltamme.

LedStoren poppoo palveluksessasi!

Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme Vantaan Koivuhaassa! Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaita kaikissa led-valaistustarpeissa! Myymälämme yhteydessä sijaitsee myös varastomme eli saat tilaamasi varastotuotteet heti mukaasi. Olemme siirtyneet kesäaukioloaikoihin ja olemme avoinna 8.30-16.00. Siirrymme takaisin talvikauden aukioloaikoihin 10.8.

LedStoren henkilöstö ja yhteystiedot.
LedStoren henkilöstö ja yhteystiedot

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *