LEDSTOREN BLACK FRIDAY -10% KOKO VIIKONLOPUN 24.11.-26.11.2017. Automaattisesti kaikista ostoksista väh. -10%!
+358 50 598 7101
+358 45 251 4510
OTA YHTEYTTÄ
0item(s)

Ostoskorissasi ei ole tuotteita

Product was successfully added to your shopping cart.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Lamppukauppa Led Store Oy (2397383-3)

Puutarhatie 26 A 9

01300 VANTAA

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Janne Halttu

Puhelin: +358505987101

Sähköposti: info@ledstore.fi

REKISTERIN NIMI

LedStore.fi:n asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on LedStore.fi:n asiakassuhteen hoitaminen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuva viestintä. Rekisteriä käytetään myös tilausten arkistointiin, käsittelyyn ja kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää LedStore.fi:n toiminnan kehittämiseen, tilastointiin sekä rekisterinpitäjän markkinointiin mukaan lukien markkinoinnin kohdentaminen.  Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. LedStore.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseksi yhteistyökumppaneita.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Nimi (etu- ja sukunimi)

Yhteystiedot (sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero)

Tiedot asiakkaan tilaamista palveluista

Tilausten Postin seurantatiedot

Suoramarkkinointikielto

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilö on rekisteröitynyt LedStore.fi:n asiakkaaksi tai tilannut tuotteita LedStore.fi:stä.

TIETOJEN SÄÄNNÖMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuteta LedStore.fi:n ulkopuolelle.

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisteri sijaitsee LedStore.fi salasanasuojatulla palvelimella.

TARKASTUSOIKEUS

Jokaisella on oikeus tarkistaa henkilörekisteriin tallennetut tietonsa tai saada tieto tietojen puuttumisesta. Tarkistaminen on maksutonta. Tarkistuspyynnön voi osoittaa rekisterinpitäjälle soittamalla +358505987101 tai sähköpostilla info@ledstore.fi tai kirjeellä Lamppukauppa Led Store Oy Puutarhatie 26 A 9, 01300 VANTAA.

OIKEUS VAATIA TIEDONKORJAAMISTA

Jokaisella on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevien häntä koskevien virheellisten tietojen korjaamista. Korjaamisvaatimuksen voi tehdä soittamalla +358505987101 tai sähköpostilla info@ledstore.fi tai kirjeellä Lamppukauppa Led Store Oy Puutarhatie 26 A 9, 01300 VANTAA.

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Henkilötietolain 30 § mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käyttäminen suoramainontaan, muuhun suoramarkkinointiin, etämyyntiin ja markkinointi- ja mielipidetutkimuksia varten. Kiellon voi tehdä soittamalla +358505987101 tai sähköpostilla info@ledstore.fi tai kirjeellä Lamppukauppa Led Store Oy Puutarhatie 26 A 9, 01300 VANTAA.