, toukokuu 11, 2017

Esittelyssä uutuustuote – ModLed modulaarinen LED spotti

Esittelyssä uutuustuote – ModLed modulaarinen LED spotti

Miltä kuulostaa LED spotti, jonka lamppu on vaihdettava?

Olemme saaneet paljon kyselyjä, joissa on toivottu LED spottia, jonka lamppuosa olisi helposti vaihdettava. Nyt olemme saaneet sellaisen kehitettyä! Esittelyssä uusin LED spotti tulokkaamme, ModLed 8W, jossa LED moduuli on vaihdettavissa. ModLed lampussa on siis kaikki irtopolttimon ja kiinteän led valaisimen parhaat puolet: Et tarvitse aina uutta valaisinta, vaan ModLed moduuli voidaan vaihtaa, kun se tulee tiensä päähän – yli 30 000 käyttötunnin kuluttua.

ModLedillä saat hoidettua valaistuksen kaikkiin tiloihin, joissa tarvitset spottivaloa. Valitse kehykset tarpeen ja sisustuksen mukaan, vaihtoehtoina suunnattava kehys kuiviin tiloihin ja kiinteä kehys, joka käy myös kosteisiin tiloihin. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, mattamusta tai mattakulta. Moduulissa valitaan valon värisävy.

ModLedin LED spotti moduulissa on Citizenin led piiri

ModLedin moduuli koostuu lampusta ja liitinrasiasta. Tämä moduuli on siis helposti vaihdettavissa, koska jokainen valaisin sisältää oman liitinrasian. Led moduuleja on saatavana sekä 3000K (lämmin valkoinen) että 4000K (neutraali valkoinen) valon värisävyssä. Jotta sisustuksen värit näyttäisivät mahdollisimman luonnolliselta, olemme valinneet moduuliin Citizenin uuden led piirin, jossa värintoistoindeksi (CRI) on huikeat 97!

ModLed spotti on himmennettävissä langattomasti tai perinteisillä pyöritettävillä ensio puolen himmentimillä. Valaisin on erittäin nopea asentaa, sillä siinä on ketjutettava pikaliitin, johon tuodaan suoraan verkkovirta (220V-240V). Siksi kutsumme sitä myös asentajan unelmaksi!

ModLed LED spotin kehyksissä uutuusvärinä kulta

Tämä LED spotti on modulaarisuutensa ansiosta monipuolinen. Samaa valonlähdettä, eli moduulia voi käyttää useammissa eri tiloissa pelkästään vaihtamalla kehysmallia. Näin kaikkiin tiloihin saadaan saman tyylinen ja samalla lailla himmenevä valaistus. Kehystä on saatavana kolmen värisenä: mattakulta, mattamusta ja valkoinen. ModLed on LedStoren ensimmäinen valaisin, jossa on kullanvärinen kehys. Kultainen kehys sopii yhteen erityisesti puupaneelin kanssa, ja tuo lisävahvistusta sisustukseen, jossa on käytetty esimerkiksi messinkisiä yksityiskohtia.

ModLed-kehyksestä on saatavana sekä suunnattava kuivan tilan malli (IP21), että kiinteä malli, joka sopii kosteisiin tiloihin (IP54). Kiinteässä mallissa valonlähteen edessä on diffuuserina mattavalkoinen akryyli, joka suojaa valaisimen vedeltä ja hajoittaa valon kauniisti. Suunnattavassa mallissa ei ole diffuuseria, minkä vuoksi valaisin antaa hieman terävämmän ja kirkkaamman valon (+650 lumenia).

 

Tutustu tähän spottivalaistuksen luksustuotteeseen, ModLediin myös verkkokaupassamme.

 

ModLed moduuli
ModLed vaihdettava moduuli koostuu valonlähteestä ja liitinrasiasta.
ModLed IP54 mattakulta
ModLed mattakulta kiinteän suuntauksen (IP54) kehys ja moduuli yhdessä.
ModLed valkoinen suunnattava kehys
ModLed suunnattava (IP21) valkoinen kehys ja moduuli yhdessä.
ModLed mattamusta kehys IP54
ModLed mattamusta kehys takaa (IP54).
admin
Meet the author / admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>