Led nauhan teho - Led nauha keittiössä

LED-nauhan teho vaikuttaa valaistuksen laatuun ja energiankulutukseen. LED-nauhojen käyttö valaistusratkaisuissa on kasvanut huomattavasti viime vuosina niiden monipuolisuuden ja energiatehokkuuden ansiosta.  Tässä osiossa käymme läpi LED-nauhan tehon vaikutuksia ja sitä, kuinka valita oikea LED-nauhan teho käyttötarkoitukseen.

LED-nauhan teho vaikuttaa valaistuksen laatuun

LED-nauhan teholla on suuri merkitys valaistuksen laatuun. LED-nauhan liian alhainen teho voi johtaa epätasaiseen valaistukseen ja varjoihin, kun taas liian korkea teho voi aiheuttaa häikäisyä ja liian kirkasta valoa. Tämän vuoksi on tärkeää valita oikea teho käyttötarkoituksen mukaan.

Kuinka LED-nauhan teho vaikuttaa energiankulutukseen

LED-nauhan teholla on myös merkittävä vaikutus energiankulutukseen. LED-nauhan alhaisempi teho kuluttaa vähemmän sähköä ja voi säästää merkittävästi energiaa verrattuna korkeamman tehon nauhoihin. Tämä tekee LED-nauhoista erittäin energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä valaistusratkaisuja.

Miten valita oikea LED-nauhan teho käyttötarkoitukseen

Oikean LED-nauhan tehon valitseminen riippuu käyttötarkoituksesta. On tärkeää tietää, mihin käyttötarkoitukseen nauhaa käytetään ja millaista valaistusta halutaan. Useimmat LED-nauhat tarjoavat useita eri tehovaihtoehtoja, joten on tärkeää tarkistaa jokaisen nauhan tekniset tiedot ja valita sopiva teho sen mukaan.

Tietysti myös miten led nauha asennetaan vaikuttaa itse led nauhan valon tuottoon. Epäsuora valo on aina pienempi tehoista samalla led nauhalla kuin suoraan katon pintaan asennettu versio.

Epäsuorassa valossa menetetään yleensä 20 – 30 % valotehosta ja jos heijastava seinä on tumma tai jopa musta, tulee valon hävikkiä vielä enemmän, jopa yli 50 %.

Kuinka mitata LED-nauhan tehontarve

LED-nauhan tehontarpeen mittaamiseksi on tärkeää tietää valaistuksen koko ja haluttu kirkkaus. LED-nauhojen teknisissä tiedoissa usein ilmoitetaan nauhan tehon kulutus wattitunteina metriä kohti sekä lumen tuotto metrillä, joten tämän tiedon perusteella voi arvioida, kuinka paljon tehoa tarvitaan valaistuksen toteuttamiseen halutussa kohteessa.

Mutta on tärkeä huomata, että nämä lukemat ovat siis ympärille säteilevää valoa ja led nauha tulee AINA asentaa led profiiliin, joka suuntaa ja usein pinnassa oleva opaali kansi tasoittaa ja syö jonkin verran valosta.

Tehon tarpeen mittaamiseen siis vaikuttaa huoneen koko ja materiaalit. On parempi ottaa liikaa valoa ja himmentää, kuin liian vähän valoa ja harmitella jälkikäteen.

Silmäystävällinen valaistus tv-seinän taustalla epäsuoralla led-nauhalla katon urassa. © LedStore
Silmäystävällinen valaistus tv seinän taustalla epäsuoralla led nauhalla katon urassa © LedStore

Mitä ottaa huomioon valittaessa oikeaa LED-nauhan tehoa

Led nauhan tehoa valittaessa huomioon otettavia seikkoja ovat:

 • Pintamateriaalit: Vaalea heijastaa enemmän ja tumma syö valoa
 • Heijastusetäisyys: Pidempi matka tarkoittaa että valoa hukkuu matkalla
 • Led profiilin suojakansi: kansi tasoittaa kauniisti, mutta syö valoa
 • Led profiilin sijoittelu: epäsuorasti vai suorasti?
 • Haluttu valon määrä: Työkäyttöön tarvitaan enemmän valoa kuin TV:n katseluun

LED-nauhan tehoa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon myös muut tekijät, kuten valaistuksen tarkoitus ja ympäristö. Esimerkiksi kosteissa tiloissa käytettävien LED-nauhojen olisi hyvä olla suojattuja. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että nauhan teho vastaa sen käyttötarkoitusta, jotta saadaan haluttu valaistusefekti.

LED-nauhan tehon laskeminen

LED-nauhan tehon laskeminen auttaa valitsemaan oikean tehokkuuden käyttötarkoitukseen. Tehon laskeminen perustuu sen kuluttamaan tehoon wattitunteina metriä kohti. Tämä ilmoitetaan yleensä Wattia per metri tai W/m. Esimerkiksi 7,2 W / m.

Miten laskea LED-nauhan teho

LED-nauhan tehon laskeminen on helppoa, kun tiedetään sen kuluttama teho wattitunteina metriä kohti. Teho lasketaan yksinkertaisesti kertomalla kulutettu teho nauhan pituudella. Esimerkiksi jos LED-nauhan teho on 7,2 W/m ja sen pituus on 5 metriä, nauhan kokonaiskulutus on 36 W.

Led nauhan teho on tärkeä kuntoillessa
Led nauhavalaistus katon ja seinän rajalla heijastaa kauniisti valkoisesta pinnasta ©LedStore

Kuinka mitata LED-nauhan kuluttama teho

LED-nauhan kuluttama teho mitataan yleensä erillisellä mittarilla, joka kytketään nauhan ja virtalähteen väliin. Mittari mittaa nauhan kuluttaman tehon wattitunteina ja auttaa valitsemaan oikean tehon käyttötarkoitukseen.

Helpompi tapa toki on mitata myös muuntaja samalla ja tämä onnistuu käyttämällä n. 10 € maksavaa pistorasiaan laitettavaa kulutusmittaria.

Jos mittari sanoo, että energian kulutus on 73 W, ja sinulla on 5 metriä led nauhaa, tarkoittaa se, että nauha on 14,4 W / m led nauhaa. 5 x 14,4 W = 72 W + 1 W muuntajalle.

Mitä huomioida laskiessa LED-nauhan tehoa

Led nauhan tehoa laskiessa tulee huomioida

 • Nauhatyyppi, eli minkä lainen nauha on kyseessä ja kuinka monta lumen per Watti tulee valoa.
 • Käyttöpaikka, meneekö led nauha piiloon (epäsuora) vai onko se kohdevalo?
 • Muuntajalle pitää jättää ylimääräistä aina 10-15% enemmän kuin led nauhan vaatima teho.
 • Pitkät kaapelit muuntajalta led nauhalle antavat lisää vastusta ja se vaikuttaa tehon tarpeeseen.

LED-nauhan käyttökohteet ja niiden vaatimat tehot

LED-nauhan käyttökohteita on monia, ja jokainen käyttötarkoitus vaatii erilaisen nauhan tehon. Seuraavassa käymme läpi LED-nauhan käyttökohteet sisä- ja ulkotiloissa sekä kuinka valita oikea teho eri käyttötarkoituksiin.

LED-nauhan käyttö sisätiloissa

LED-nauhojen käyttö sisätiloissa on yleistynyt valaistusratkaisuna viime vuosina. LED-nauhoilla voidaan luoda monipuolisia ja tunnelmallisia valaistuksia esimerkiksi olohuoneessa, makuuhuoneessa tai keittiössä. Sisätilojen valaistukseen sopivat yleensä LED-nauhat, jotka ovat IP21 ja tehon vaihtelut 7-20W per metri. Tunnelmavaloksi 7W ja työkäyttöön +20W led nauhaa.

LED-nauhan käyttö ulkotiloissa

LED-nauhojen käyttö ulkotiloissa on myös yleistynyt viime vuosina. Ulkotilojen valaistus vaatii yleensä pienempitehoisia LED-nauhoja, jotka kestävät sään ja kosteuden vaikutuksia paremmin kuin sisätilojen nauhat. Ulkotilojen valaistuksessa voidaan käyttää esimerkiksi julkisivujen korostamiseen, terassien tai parvekkeiden valaistukseen sekä polkujen ja portaiden valaisemiseen.

Ulkona riittää 7,2W led nauhat luomaan tunnelmaa ja korostamaan reunoja. Mikäli halutaan enemmän valoa tai kyse on julkisesta kohteesta, on 14,4W nauhat ja tehokkaammatkin sopivia.

Kuinka valita oikea tehokkuus erilaisiin käyttökohteisiin

Oikean LED-nauhan tehokkuuden valitseminen erilaisiin käyttökohteisiin riippuu valaistuksen tarpeesta ja kohteesta. Esimerkiksi tunnelmallisen valaistuksen toteuttamiseen voi riittää alhaisemman tehon LED-nauha, kun taas esimerkiksi julkisivun valaisemiseen tarvitaan korkeamman tehon nauhat. On tärkeää tarkistaa jokaisen nauhan te

kniset tiedot ja valita sopiva tehokkuus sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen se on.

Kuinka valita oikea LED-nauhan teho käyttötarkoitukseen

LED-nauhan tehoa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon käyttötarkoitus. Sisätiloissa käytettävä LED-nauha vaatii erilaisen tehon kuin ulkona käytettävä nauha. Myös eri valaistuskohteet vaativat eri tehonauhat. Esimerkiksi keittiön valaistus voi vaatia korkeampaa tehoa kuin tunnelmallinen makuuhuoneen valaistus. Otetaanpa pari esimerkkiä:

Keittiön työtasolle tarvitaan 750-1000Lux

Led nauha keittiön välitilaan pitäisi olla riittävän tehokas jotta tasolle 750 Lux saaminen onnistuu helposti, sillä jos led nauha tuottaa 1000Lumen per metri (14,4W ja tehokkaammat led nauhat) onnistumme hyvin. Valoon vaikuttavat asiat:

 • Heijastus etäisyys on n. 50cm
 • Led nauha asennetaan 20% vähentävän led profiilin sisälle
 • Led profiili avaa valoa 110 asteen kulmassa

Nämä kaikki asiat huomioon ottaen saavutetaan n.750 Luxia työtasolle.

Led-nauhan teho vaikuttaa erityisesti tummassa keittiössä
Asuntomessut 2020 Keittiön työtasovalaistus led nauhalla Ledstorefi

Vanhempien makuuhuoneeseen tarvitaan 100-200Lux

Makuuhuoneeseen tunnelmavaloa 100 Lux saaminen onnistuu, jos led nauha tuottaa 1000Lumen per metri (14,4W ja tehokkaammat led nauhat) ja valo asennetaan epäsuorasti kahdelle seinälle. Valoon vaikuttavat seuraavat asiat:

 • Heijastus seinän kautta epäsuorasti etäisyys on n. lattiaan 250cm, vähennys 20%
 • Led nauha asennetaan 20% vähentävän led profiilin sisälle
 • Epäsuoran valon syvennys avaa valon 30 asteen kulmassa + heijasteet seinästä

Nämä kaikki asiat huomioon ottaen saavutetaan n.100 Luxia 1m korkeuteen lattiasta valon alueelle.

Makuuhuoneen valaistus on tärkeä hyvinvoinnille
Makuuhuoneen valaistus on tärkeä hyvinvoinnille

Olohuoneeseen tarvitaan 100-200Lux

Olohuoneeseen tunnelmavaloa 150 Lux saaminen onnistuu, jos led nauha tuottaa 1000Lumen per metri (14,4W ja tehokkaammat led nauhat) ja valo asennetaan epäsuorasti neljälle seinälle. Lisäksi riippulaisin. Valoon vaikuttavat seuraavat asiat:

 • Heijastus seinän kautta epäsuorasti etäisyys on n. lattiaan 250cm, vähennys 20%
 • Led nauha asennetaan 20% vähentävän led profiilin sisälle
 • Epäsuoran valon syvennys avaa valon 30 asteen kulmassa + heijasteet vaaleasta seinästä
 • Riippuvalaisimen 10W polttimo tuottaa 1000 lumen ympärilleen

Nämä kaikki asiat huomioon ottaen saavutetaan n.150 Luxia 1m korkeuteen lattiasta valon alueelle.

Olohuoneen valaistussuunnittelu
Led nauhaa olohuoneessa

LED-nauhan kirkkauden merkitys valaistuksessa

LED-nauhan kirkkaudella on huomattava vaikutus valaistuksen tunnelmaan ja tehokkuuteen. Esimerkiksi kirkkaampi nauha tuottaa voimakkaamman valon ja voi korostaa valaistun kohteen yksityiskohtia, siinä missä himmeämpi nauha luo tunnelmallisemman ja pehmeämmän valaistuksen.

LED-nauhan kirkkauden vaikutus valaistuksen tunnelmaan

LED-nauhan kirkkaus todellakin vaikuttaa suuresti valaistuksen ilmapiiriin. Kirkkaampi nauha luo kirkkaamman valon ja saattaa olla hyvä valinta esimerkiksi työtiloissa tai keittiössä. Sen sijaan himmeämpi nauha luo tunnelmallisemman valaistuksen, joka sopii paremmin esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

LED-nauhan kirkkauden mittaaminen

LED-nauhan kirkkaus mitataan yleisesti ottaen luumenmittarilla. Luumen-mittari mittaa LED-nauhan tuottaman valon kokonaismäärän, mikä auttaa valitsemaan oikean kirkkauden eri tarpeisiin. Valon määrää yksittäisessä pisteessä mitattaessa käytetään yksikkönä Luxia.

Virtalähteen merkitys LED-nauhan tehokkuudessa

Virtalähteen valinta on tärkeä osa LED-nauhan valintaa. Virtalähde toimii LED-nauhan syöttölaitteena ja sen teho vaikuttaa nauhan tehokkuuteen.

Mitä virtalähde tekee LED-nauhalle

Virtalähde syöttää LED-nauhalle tarvittavan sähkövirran ja varmistaa sen tasaisen toiminnan. Oikean virtalähteen valinta on tärkeää, jotta LED-nauha toimii oikein ja sen teho vastaa käyttötarkoitusta.

LED-nauhan teho vaikuttaa myös muutajan kokoon
Mikä on led muuntaja artikkelikuva

Kuinka valita oikea virtalähde LED-nauhalle

Oikean virtalähteen, eli led muuntajan valitseminen riippuu LED-nauhan tehon ja pituuden lisäksi myös siitä, missä käyttöympäristö nauhaa käytetään. Esimerkiksi kosteissa tiloissa käytettävän nauhan virtalähteen tulee olla suojattu kosteudelta ja likaantumiselta. On tärkeää tarkistaa LED-nauhan tekniset tiedot ja valita sopiva virtalähde sen mukaan.

Esimerkiksi jos led nauhasi on 24 V niin tarvitset virtalähteen joka antaa ulos 24 DCV. Lisäksi sinun tulee huomioida että jos led nauhasi teho on 14,4 W per metri ja asennat sitä 3 metriä, on virtalähteen hyvä olla 50 – 60 W kokoinen. Virtalähteen mitoituksessa siis tulee huolehtia että siihen jää 10 – 15 % pelivaraa.

Mitkä ovat tärkeitä tekijöitä virtalähteen valinnassa

Valittaessa virtalähdettä on otettava huomioon sen tehokkuus, suojausluokitus ja turvallisuusominaisuudet. Tehokas virtalähde takaa LED-nauhan toimivuuden ja teho vastaa käyttötarkoitusta. Suojausluokitus puolestaan antaa varmuuden siitä, että virtalähde on suojattu ulkoisilta tekijöiltä, kuten kosteudelta ja likaantumiselta.

Lisäksi turvallisuusominaisuudet, kuten ylikuumenemissuoja, takaavat virtalähteen turvallisen käytön aikana.

Kuinka säästää energiaa valitsemalla oikea LED-nauhan teho

Oikean LED-nauhan tehon valitseminen auttaa säästämään energiaa ja vähentämään energiankulutusta. Kun nauhan teho vastaa käyttötarkoitusta, se toimii optimaalisesti ja kuluttaa vähemmän sähköä. Tämä säästää energiaa ja voi vähentää merkittävästi sähkölaskua.

Himmentimen avulla saat aina oikean määrän valoa ja sähkön säästöä.

Kuinka valita oikea LED-nauhan teho energian säästämiseksi

Energiataloudellisen LED-nauhan tehon valinta riippuu sen käyttötarkoituksesta ja ympäristöstä. Esimerkiksi olo- tai makuuhuoneeseen sopii paremmin himmeämpi nauha, kun taas työtiloissa kirkkaampi nauha on parempi vaihtoehto. On olennaista valita nauha, jonka teho vastaa sen käyttötarkoitusta, jotta energiankulutus pysyy mahdollisimman alhaisena.

Miksi energian säästäminen on tärkeää LED-nauhan käytössä

Ledit ovat paras tekniikka kodin valaistukseen. Energian säästäminen on tärkeää LED-nauhan käytössä, sillä se vähentää energiankulutusta ja auttaa säästämään ympäristöä. LED-nauhat ovat energiatehokkaita ja kuluttavat vähemmän sähköä kuin perinteiset valonlähteet. Oikean tehon valinta auttaa hyödyntämään LED-nauhojen energiatehokkuuden parhaalla mahdollisella tavalla.

Pienempi tehoiset led nauhat ovat myös pitkäikäisempiä, niiden tuottaman pienemmän lämmön vuoksi.

LED-nauhan teho ja kestävyys

LED-nauhan kestoikä vaikuttaa sen valintaan. Pitkäikäinen nauha voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä, kun taas lyhytikäinen nauha saattaa vaatia useampia vaihtoja ja siten aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia.

LED-nauhan kestoikä ja sen vaikutus valinnassa

LED-nauhan kestoikä riippuu sen laadusta ja käyttöolosuhteista. Pitkäikäinen nauha voi kestää jopa 50 000 tuntia, kun taas lyhytikäisellä nauhalla voi olla vain muutama tuhat käyttötuntia. On tärkeää valita kestävä nauha ja asentaa se oikein, joka vastaa sen käyttötarkoitusta ja ympäristöä.

Esimerkiksi ulkotiloissa käytettävien nauhojen tulee olla kestäviä kosteudelle, lämpötilanvaihteluille ja UV-säteilylle.

Kuinka kauan led nauhat kestävät? Led nauhan käyttöikään vaikuttaa suuresti, kuinka lämpimänä led nauha käy. 10 asteen muutos voi vähentää jopa 20000 tuntia led nauhan käyttöiästä!

LED-nauhan teho vaikuttaa myös käyttöikään lämmön vaikutuksesta
Valon määrä ja elinikä riippuen ledien lämpötilasta

Miten pitkäikäinen nauha voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä

Pitkäikäinen LED-nauha voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä, sillä se kestää pidempään ja vaatii vähemmän huoltoa ja vaihtoja. Tämä vähentää ylläpitokustannuksia ja voi säästää merkittävästi kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Mitä tulee ottaa huomioon valitessa LED-nauhan tehoa ulkokäyttöön?

Valitessaan LED-nauhan tehoa ulkokäyttöön on tärkeää ottaa huomioon sen käyttötarkoitus ja ympäristö. Ulkokäyttöön tarkoitetut nauhat tulee olla kestäviä kosteudelle, lämpötilanvaihteluille ja UV-säteilylle. On tärkeää tarkistaa nauhan tekniset tiedot ja varmistaa, että sen teho vastaa sen käyttötarkoitusta ja ympäristöä.

Eri ulkokäyttökohteet ja niiden vaatimat tehot

Eri ulkokäyttökohteilla voi olla erilaisia teho- ja kestävyysvaatimuksia. Esimerkiksi ulkoportaiden valaisuun tarkoitetussa nauhassa voi olla matalampi teho kuin terassilla tai ulkoilmatilassa käytettävässä nauhassa. On tärkeää valita nauha, joka vastaa sen käyttötarkoitusta ja ympäristöä.

Kuinka valita oikea LED-nauhan teho kestävyyden ja valaistustehon varmistamiseksi

Oikean LED-nauhan tehon valitseminen kestävyyden ja valaistustehon varmistamiseksi riippuu sen käyttötarkoituksesta ja ympäristöstä. Eli muistetaan perusasiat. Jos led nauha on todella tehokas, yli 14 W per metri se tulee AINA asentaa lämpö johtavaan materiaaliin, jotta se kestäisi.

Pienempitehoiset led nauhat saattavat kestää muuten ulkokäytössä ilman alumiinia, mutta sitten tulee UV säteily ja luonnon olot. Eli asennus alumiini myös suojaa.

LED-nauhan teho ja värilämpötila – kuinka valita?

Värilämpötila on tärkeä valintatekijä LED-nauhojen valinnassa. Lämpimän ja kylmän valkoisen sävyn erot vaikuttavat valaistuksen tunnelmaan ja tunnelmaan. On tärkeää valita oikea värilämpötila ja teho halutun valaistusefektin aikaansaamiseksi.

Lämpötilasäädettävät CCT led nauhat ovat valontuotoltaan aina pienempi tehoisia, kun yksiväriset, sillä virtaa jaetaan eri väristen led piirien kesken.

SOLO CCT led nauha eri sävyissä
SOLO CCT led nauha eri sävyissä

Miksi värilämpötila on tärkeä valintatekijä LED-nauhojen valinnassa

Värilämpötila vaikuttaa merkittävästi valaistuksen tunnelmaan. Lämpimämpi valkoinen sävy luo pehmeämmän, kodikkaan tunnelman, kun taas kylmempi valkoinen sävy luo kirkkaamman, virkistävän tunnelman. On tärkeää valita oikea värilämpötila sen mukaan, minkä tunnelman halutaan luoda.

Lämpimän ja kylmän valkoisen sävyn erot ja niiden käyttötarkoitukset

Lämpimämpi valkoinen sävy sopii paremmin rentoutumiseen ja mukavuuteen tarkoitettuihin tiloihin, kuten olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.

Kylmempi valkoinen sävy sopii paremmin työtiloihin ja aktiivisempaan käyttöön tarkoitettuihin tiloihin, kuten keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Lämpötilasäädettävä led nauha säätyy tilanteen mukaan.

Kuinka yhdistää oikea värilämpötila ja teho halutun valaistusefektin aikaansaamiseksi

Oikean värilämpötilan ja tehon yhdistäminen on tärkeää halutun valaistusefektin aikaansaamiseksi. Eli valitse nauha, jonka värilämpötila ja teho vastaavat sen käyttötarkoitusta ja ympäristöä. Voit myös aina valita lämpötilasäädettävän led nauhan jolla voit itse valita sopivan sävyn tilanteeseen.

Yhteenveto

LED-nauhojen käyttö on suosittua tunnelmallisen ja energiatehokkaan valaistuksen luomisessa sisä- ja ulkotiloissa. LED-nauhan teho, kirkkaus, kesto ja värilämpötila on valittava huolellisesti ottaen huomioon sen käyttötarkoitus ja ympäristö.

Tehon valinta vaikuttaa nauhan suorituskykyyn, energiankulutukseen ja kestävyyteen, kun taas kirkkaus määrittelee valaistuksen tunnelman. Värilämpötilan valinta puolestaan vaikuttaa valaistuksen ilmapiiriin.

On tärkeää tarkastella nauhan teknisiä tietoja ja valita sellainen, joka sopii parhaiten sen käyttötarkoitukseen ja ympäristöön. LED-nauhoilla voit luoda näyttäviä ja energiatehokkaita valaistusratkaisuja niin kotiin kuin liiketiloihinkin.

LED-nauhojen asiantuntija

LedStore on toiminut Led-valaistuksen asiantuntijana jo vuodesta 2010. Meillä on oma tuotesuunnittelu, joten tuotteet ovat teknisesti huippuluokkaa.

Keskitymme lämpötilasäädettäviin ja korkean värintoiston valaisimiin. Teemme vuodessa n. 500 valaistussuunnittelua asiakkaidemme kohteisiin.

Tarjoamme palvelun a mittatilaus led nauhoja, eli jokaiselle omien mittojen mukaan led valonauhoja profiilissa.  Myös asennettuna.

Muista, että olemme aina valmiina tukemaan sinua matkan varrella sähköpostitse (myynti@ledstore.fi) ja puhelimitse (045 251 4510).

Kuten aina, voit jakaa vapaasti sosiaalisessa mediassa kuvia omista projekteistasi #ledstorefi IG:ssä ja ledstore.fi FB:ssä. Rakastamme nähdä, miten hienoja juttuja LEDeillämme tehdään, ja se auttaa tarjoamaan inspiraatiota niille, jotka eivät ole varmoja LEDien tehosta ja mahtavuudesta. Tiesitkö, että meillä on jo yli 3 500 kuvaa meidän ledeillä tehdyistä asennuksista Galleriassamme!

Led-valot Galleria:

Tuotegalleria: Kuvia tuotteista eri asennuspaikoissa

Epäsuora valo: Epäsuoraa valo eri tiloissa

Huonekohtainen: Valo eri huoneissa

Referenssit: Kokonaiset talot joita on ehditty kuvaamaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *