Led-valaisinkuvastossa 2022 enemmän sivuja kuin koskaan ennen

Led-valaisinkuvastossa 2022 enemmän sivuja kuin koskaan ennen

Led-valaisinkuvastossamme 2022 on entistä enemmän tietoa valaisimista ja valaisinten asentamisesta ja langattomasta ohjauksesta. Tuoteuutuuksia on tänä vuonna runsaasti, ja kuvastosta löytyvät hyvät kuvaukset LedStoren palveluista, eli LedPaja mittatilauspalvelusta ja valaistussuunnittelustamme, joita tarjoamme sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Sivuja on 128.

Led-kuvastomme on hyvä tietolähde valaisimien perusominaisuuksiin, kuten tekniset tiedot ja asennusmitat sekä hintatiedot. Kaikkien tuotteiden ajantasaiset varastosaldot löytyvät puolestaan verkkokauppamme puolelta.

Kuvastossa on laajat tiedot hintoineen lähes kaikista LedStoren tuotteista.

Klikkaa pdf-kuvastoon 2022: Lähetämme painettuja kuvastoja mielellämme myös postitse. Tilaukset meilitse blogi@ledstore.fi. Kuvastoja on jaossa myös myymälällämme Koivuhaassa, Mesikukantie 16, 01300 Vantaa.

Vinkki tuotteiden etsimiseen pdf-kuvastosta. Paina näppäimistöltä CTRL ja F, niin sivun ylälaitaan avautuu hakukenttä. Kirjoita hakukenttään vähintään kolme kirjainta hakemastasi sanasta, niin selain etsii nämä osumat kuvastosta. Pääset liikkumaan hakutuloksissa rivin päässä olevilla nuolinäppäimillä.

LedStoren tuotteet ovat laadukkaita värintoistoindeksiltään!

Kuvaston sivulla 10 - 11 tietoa ja kuvia värintoistoindeksin merkityksestä!

UUTUUKSIA palveluissamme, sisustuksellinen valaistussuunnitelma

Olemme laajentaneet suunnittelupalveluamme kattamaan myös sisustukselliset suunnitelmat. Valaistussuunnitelmat siis hintaluokassa 0 - 599 euroa. Kundservice också på svenska!

 

Uutta valaisimissa, akkukäyttöinen Wanda suunnattavalla liiketunnistimella

Led-valaisinkuvastossa 2022 sivulla 101 esiteltäviin ladattaviin, akkukäyttöisiin Wanda akkuvalaisimiin 24 cm ja 44 cm voit tutustua myymälässämme, Vantaan Koivuhaassa.

LedStoren kanavissa tapahtuu jatkuvasti

Parhaiten saat tietoa meistä ja pidät itsesi ajan tasalla, kun seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. YouTubesta löydät suosituimpien tuotteidemme Unboxing-videot, joiden avulla tuotteisiin tutustuminen on helppoa. Julkaisemme lisäksi noin kuukausittain asiakaskirjettä, jonka pääset tilaamaan tästä linkistä.

 

LedStoren poppoo palveluksessasi!

Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässä! Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaita kaikissa led-valaistustarpeissa!

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Related Posts

Zigbee-älyvalaistus – viisi pointtia pähkinänkuoressa

Älykotien Zigbee-järjestelmä mahdollistaa lähes kaikkien led-valaisimien langattoman ohjauksen, ajastuksen ja muun ohjelmoinnin. Älyohjausta hyödynnetään kaikissa kodin tiloissa ja yhteisissä tiloissa valaistuksen kirkkauden, valon värilämpötilan ja

Epäsuora valo katossa profiililla

Epäsuora valo kattoon, jälkiasennus led-profiililla

Tarvitaanko käytävälle tai makuuhuoneeseen lisää valoa? Kaipaako olohuone lisää tunnelmaa valaistuksella, mutta sähköä tai valokatkaisimia ei ole valmiiksi asennettu? Eipä hätää! Tunnelmallinen epäsuora valo kattoon

Laadukas työskentelyvalaistus parturi-kampaamoon

ATMOS Helsingin uusiin kampaamotiloihin tarvittiin laadukas työskentelyvalaistus, joka sopisi tarkkaan kampaamotyöskentelyyn. Omistajat remontoivat tilat kokonaan, joten samalla myös valaistuksen osalta pystyttiin tekemään uusia ratkaisuja. Tiloihin

© Lamppukauppa Led Store Oy. 2022 All Rights Reserved