Tässä asiakaskohteessa lähes kaikki valot on toteutettu LedStoren tuotteiilla. Valojen ohjaukseen asiakas valitsi älyohjauksen, joka toteutettiin Zigbee-pohjaisesti Athom Homey Prolla. Langattomat ohjaimet ja valaisimien Zigbee-virtalähteet ovat myös LedStorelta. Kävimme kuvaamassa valaistuksen parhaat palat kohteesta. Olkaa hyvä!

Ole meihin yhteydessä, jos kohteen valaistusratkaisut kiinnostavat! Valaistussuunnitelma on Harrietin tekemä ja tarkemmat tiedot valaisimista ja tehdyistä ratkaisuista saat häneltä, yritysmyynti@ledstore.fi tai Liisalta myynti@ledstore.fi.

Avokeittiön suunnattava, himmennettävä ja värilämpötilasäädettävä spottivalaistus on aseteltu kehään kaapistojen eteen. Työtasovalot Puustellin.

Korkeassa käytävätilassa saadaan tehoa ja mielenkiintoa valaistukseen Fokus-kolmivaihekiskovalaisimilla. Valoissa on säädettävä avauskulma, himmennys ja valittava valkoisen valon värilämpötila.

Tasaisesti tilaan sijoitellut 9W suunnattavat spotit (himm ja sävyn säätö sis.) tuovat sopivan yleisvalon. Seinäteoksen kanssa sovitettu värilämpötila lisää tilan harmonista tunnelmaa.

Monipuolinen KOLO 12W spotti on oivallinen valinta jyrkän sisäkaton pariksi. KOLO ei häikäise sivuille päin, mikä on miellyttävä ominaisuus, kun valot ovat lähellä käyttäjää. Valaistussuunnan voi päättää täydellisesti säätyvissä valoissa. KOLOissa on liukuva värilämpötilan säätö, sekä himmennys.

Kylpyhuoneiden monipuolinen valaistus koostuu seinävalaisimista, kattospoteista sekä takaseinää korostavasta lednauhavalosta.

Vaatehuoneen valaistusratkaisuna on kaksi kattoon upotettua ledvaloprofiilia. Niistä saadaan tasainen ja kirkas valaistus ikkunattomaan tilaan.

Löylyhuoneessa valaisuksen painopiste on lauteiden alta alaspäin. Lämpimän valkoinen valo sointuu yhteen ilta-auringon kanssa.

LedStore on led-valojen asiantuntija

LedStore on toiminut led-valaistuksen asiantuntijana jo vuodesta 2010. Meillä on oma tuotesuunnittelu, joten tuotteet ovat teknisesti huippuluokkaa. Keskitymme värilämpötilasäädettäviin ja korkean värintoiston valaisimiin. Teemme vuodessa n. 500 valaistussuunnittelua asiakkaidemme kohteisiin, eli olemme hyvin pulssilla nykytarpeista valaistukseen liittyen.

Tarjoamme palveluna mittatilaus led nauhoja, eli kaikkiin tiloihin räätälöidyt omien mittojen mukaiset led-valonauhat alumiiniprofiilissa halutulla ohjaustavalla. Palvelemme myös valaisinasennuksissa pk-seudulla.

Olemme valmiina tukemaan sinua projekteissasi matkan varrella sähköpostitse (myynti@ledstore.fi) ja puhelimitse (045 251 4510). Ole rohkeasti yhteydessä. Voit jakaa vapaasti sosiaalisessa mediassa kuvia omista projekteistasi #ledstorefi IG:ssä ja ledstore.fi FB:ssä. Rakastamme nähdä, miten hienoja juttuja ledeillämme tehdään, ja se auttaa tarjoamaan inspiraatiota niille, jotka eivät ole vielä aivan varmoja lediemme mahtavuudesta! Tiesitkö, että meillä on jo yli 3 500 kuvaa ledeillämme tehdyistä asennuksista galleriassamme!

Linkit led-valojen kuvagallerioihin

Referenssit: Kokonaiset talot joita on ehditty kuvaamaan

Tuotegalleria: Kuvia tuotteista eri asennuspaikoissa

Epäsuora valo: Epäsuoraa valo eri tiloissa

Huonekohtainen: Valo eri huoneissa