Led himmennys antaa tunnelmaa. Kuva Pexels

Haluatko päivittää kotisi valaistuksen ja hyödyntää led-valaistuksen energiansäästöetuja? Led himmennys auttaa säästämään sähköä! Halusitpa sitten luoda tunnelmallisen tunnelman olohuoneeseesi tai vain säästää energialaskuissa, sinun kannattaa harkita investoimista led-himmennysjärjestelmään. Tässä artikkelissa pureudumme eri järjestelmiin. Keskustelemme led-himmennysjärjestelmien eri tyypeistä, led-himmennyksen käytön hyödyistä ja vinkkejä tarpeisiisi parhaiten sopivan led-himmennysjärjestelmän löytämiseksi. Lue lisää!

Mitä on led himmennys?

Led-himmennyksestä on tullut yhä suositumpi valaistusratkaisu koteihin ja yrityksiin. Se tarjoaa energiatehokasta valaistusta, joka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. led-himmennyksen avulla voit säätää valojen kirkkautta, jotta voit luoda täydellisen tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Se voi myös auttaa vähentämään energiakustannuksia, sillä sen avulla voit hallita tietyssä tilassa käytettävän valon määrää. led-himmennyksen avulla voit nauttia hyvin valaistun ympäristön eduista ilman tarvetta valaista aluetta liikaa. led-himmennys on edullinen ja tehokas tapa nauttia luonnollisen valaistuksen kauneudesta kotona tai toimistossa.

Led himmennys ja sen edut lyhyesti

Led-himmennys on loistava tapa säästää energiaa ja rahaa ja parantaa samalla kotisi ulkonäköä. led-himmennys tarjoaa useita etuja, kuten energiankulutuksen vähentämisen, led-valojen pitkäikäisyyden lisäämisen ja miellyttävän tunnelman luomisen kotiin tai toimistoon. Led-himmennyksen avulla voit säätää valojen kirkkautta tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Tämä voi auttaa sinua säästämään rahaa energialaskuissasi sekä luomaan viihtyisämmän ja kutsuvamman ilmapiirin. led-himmennys vähentää myös silmien rasitusta, sillä se poistaa silmiä rasittavan kovan valaistuksen tarpeen. Lisäksi led-himmennys parantaa minkä tahansa huoneen ulkoasua ja antaa modernin ja tyylikkään ilmeen. Jos siis etsit keinoa säästää rahaa, parantaa kotisi ulkonäköä ja luoda viihtyisä ilmapiiri, led-himmennystä kannattaa harkita.

Mitä on otettava huomioon led himmennysjärjestelmää valittaessa?

Kun mietit, minkä led-himmennysjärjestelmän valitset valaistustarpeisiisi, on tärkeää ottaa huomioon muutama avaintekijä. Ensinnäkin sinun on määritettävä, minkä tyyppinen led-himmennysjärjestelmä sopii parhaiten juuri sinun sovellukseesi; markkinoilla on nykyään monia eri tyyppejä, kuten 0-10V-himmennys, Phase-cut (TRIAC) ja DALI-himmennys. Toiseksi on otettava huomioon led-himmennysjärjestelmän kustannukset sekä sen yhteensopivuus olemassa olevien järjestelmien kanssa. Lopuksi haluat varmistaa, että valitsemasi led-himmennysjärjestelmä on energiatehokas ja auttaa sinua säästämään valaistuskustannuksissa. Kun otat kaikki nämä tekijät huomioon, voit varmistaa, että valitset oikean led-himmennysjärjestelmän kaupallisiin tai yksityisiin tarpeisiisi.

Digitaalinen himmennys on kehittynein led-himmennystyyppi, ja se tarjoaa suurimmat säätömahdollisuudet, jolloin voit säätää led-valojen kirkkautta (ja värilämpötilaa!) tarkemmin. Led-himmennysjärjestelmää valittaessa on tärkeää ottaa huomioon tilan koko ja ulkoasu, käyttämäsi led-valaisintyyppi ja haluamasi säätötaso. Oikealla led-himmennysjärjestelmällä voit luoda täydellisen valaistustunnelman mihin tahansa tilaisuuteen.

Led himmennin tyyppejä on erilaisia. Vasemmalta:Zigbee, PWM, TRIAC
Led himmennin tyyppejä on erilaisia Vasemmalta<br >Zigbee PWM TRIAC

Led-himmennysjärjestelmien tyypit

Led-himmennysjärjestelmät ovat tärkeä osa nykyaikaisia valaistusratkaisuja. led-himmennystekniikat voivat auttaa vähentämään energiakustannuksia ja pidentämään led-valaistustuotteiden käyttöikää. led-himmennysjärjestelmiä on saatavana useita eri tyyppejä, kuten 0-10V, DALI, 1-10V, TRIAC ja pulssinleveysmodulaatio (PWM). Kullakin led-himmennysjärjestelmätyypillä on ainutlaatuisia etuja, joten ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin sovelluksiin. 0-10V-himmennysjärjestelmät ovat suosittu valinta kaupallisiin ja teollisiin asennuksiin, sillä ne tarjoavat tasaisen himmennystoiminnan ja laajan valikoiman himmennystasoja.

DALI-himmennysjärjestelmät mahdollistavat tarkan himmennystasojen hallinnan, ja niitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkovalaistusratkaisuissa. 1-10V-himmennysjärjestelmät soveltuvat tiloihin, joissa tarvitaan usein tapahtuvaa himmennystä, ja ne tarjoavat hyviä energiansäästöjä.

TRIAC-himmennysjärjestelmät soveltuvat hyvin kotisovelluksiin ja tarjoavat edullisemman himmennysratkaisun. PWM-himmennysjärjestelmät (Pulse Width Modulation, pulssinleveysmodulaatio) tarjoavat erittäin tehokkaan himmennysratkaisun, jossa virrankulutus on alhainen, ja ne soveltuvat erinomaisesti alueille, joissa ympäristön valoisuus on alhainen. Koska tarjolla on niin monia led-himmennysjärjestelmiä, yritykset ja kotitalouksien omistajat voivat löytää täydellisen himmennysratkaisun led-valaistustarpeisiinsa.

Tehot ja jännite

Led-valaistuksessa himmennys on loistava tapa mukauttaa tilan ulkoasua ja tunnelmaa. led-himmennys on prosessi, jossa valojen tehoa ja jännitettä vähennetään, jolloin voit hallita huoneen kirkkautta ja tunnelmaa. led-himmennystä on kolmea päätyyppiä: vaihe-erotushimmennys, digitaalinen himmennys ja 0-10V-himmennys. Triac on vanhin ja yleisin himmennystapa, kun taas digitaalinen himmennys ja 0-10V-himmennys ovat uudempia tekniikoita, jotka tarjoavat tarkemman ja tehokkaamman tavan hallita valojen kirkkautta. Kaikkia näitä led-himmennysmenetelmiä voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä, asuintiloista kaupallisiin tiloihin, ja niiden avulla voit mukauttaa tilasi valaistusta. Oikealla himmennysjärjestelmällä voit saada aikaan täydellisen valaistuksen mihin tahansa tilaisuuteen.

Yhteensopivuus nykyisten johdotusten kanssa

Viime vuosina led-valaistuksesta on tullut yhä suositumpi sen energiatehokkuuden ja pitkän käyttöiän ansiosta. Nyt, kun himmennystekniikka on kehittynyt, näitä valoja on mahdollista himmentää monin eri tavoin. Yleisin led-himmennystapa on Triac ja DALI.

Triac-himmennyksessä käytetään tehon pilkkomistekniikkaa, jolla vähennetään led-ohjaimelle lähetettävän tehon määrää.

DALI-himmennyksessä käytetään kaksisuuntaista digitaalista viestintäjärjestelmää himmennyksen ohjaamiseen, ja se vaatii kaksi ylimääräistä johtoa viestintää varten. Varmista siis, että sinulla on riittävästi olemassa olevia johtoja, joita voidaan käyttää mukautetun valaistusympäristön luomiseen. Näillä himmennystekniikoilla on mahdollista säästää energiaa ja luoda täydellinen tunnelma mihin tahansa tilaan.

Sitten on vielä langattomat RF- ja Zigbee-järjestelmät. Ne eivät tarvitse johtoja vanhojen tai uusien valojen ohjaamiseen. Nämä järjestelmät käyttävät paristokäyttöisiä painikkeita valojen ohjaamiseen. Ne voidaan siis jälkiasentaa mihin tahansa järjestelmään.

Seinäkytkimien johdotus. Tarkista sovelvuuko se valitsemallesi himmennystekniikalle.. Kuva Pexels.
Seinäkytkimien johdotus Tarkista sovelvuuko se valitsemallesi himmennystekniikalle Kuva Pexels

Led himmennys järjestelmän kustannukset

Led-himmennys on energiatehokas valaistusratkaisu, joka voi auttaa vähentämään kustannuksia ja parantamaan minkä tahansa tilan ulkoasua ja tunnelmaa. Saatavilla on erilaisia himmennystyyppejä, kuten 0-10V-himmennys, TRIAC-himmennys ja PWM-himmennys (pulssinleveysmodulaatio), joten oikean ratkaisun löytäminen mihin tahansa sovellukseen on helppoa.

TRIAC-himmennys on yleisin sisä- ja ulkosovelluksissa käytetty himmennystyyppi, koska se pystyy käsittelemään suurempia tehoja ja on erittäin luotettava. Pulssinleveysmodulaatiohimmennys on edistyksellisin himmennystyyppi, sillä se tarjoaa tarkan himmennyksen ja pystyy käsittelemään laajoja tehoalueita. Riippumatta siitä, minkälaisen led-himmennystyypin valitset, se voi olla kustannustehokas tapa vähentää energiakustannuksia.

Led-lamput ovat energiatehokkaampia kuin perinteiset hehkulamput, ja niiden himmentäminen lisää niiden tehokkuutta entisestään. Led-himmennys voi myös vähentää tilan lisävalaistuksen tarvetta, jolloin voit säästää lisäkustannuksissa. Lisäksi led-himmennys voi pidentää led-lampun käyttöikää, sillä lampun himmentäminen voi auttaa pidentämään lampun käyttöikää. Jos etsit kustannustehokasta ratkaisua energiakustannusten vähentämiseen, älä etsi kauempaa kuin led-himmennystä. Saatavilla on useita erilaisia himmennystyyppejä, joten voit löytää täydellisen ratkaisun mihin tahansa sovellukseen. Jos siis haluat säästää rahaa ja vähentää energiakustannuksia, harkitse led-himmennystä jo tänään!

Asennusta koskevat näkökohdat

Ei ole mikään salaisuus, että led-himmennys on yhä suositumpi tapa säästää energiaa kodeissa ja yrityksissä. led-himmennystä on saatavana monenlaista. Riippumatta siitä, minkä tyyppisen led-himmennyksen valitset, on tärkeää ottaa huomioon asennuksen yksityiskohdat, jotta led-himmennysjärjestelmäsi toimii oikein ja turvallisesti. Varmista, että otat huomioon jännitevaatimukset, kytkentäkaavion ja led-himmennyksen yhteensopivuuden valaisimien kanssa ennen asennuksen aloittamista. Oikealla tutkimuksella ja suunnittelulla voit varmistaa, että led-himmennysjärjestelmäsi on asennettu oikein ja toimii optimaalisesti.

Ammattimainen asennus

Ammattimaisessa asennuksessa on tärkeää ottaa huomioon led-himmennyksen eri tyypit. Perinteiset led-himmenninlaitteet vaativat esiasetetun vähimmäisjännitteen, kun taas digitaaliset himmentimet mahdollistavat valotehon tarkan hallinnan. led-himmennyksiä, kuten TRIAC-led-himmennyksiä, asennettaessa on parasta käyttää päteviä sähköasentajia, jotka ymmärtävät led-himmennyksen erityispiirteet ja osaavat asentaa järjestelmän oikein. Ammattimainen asennus voi myös auttaa varmistamaan led-himmennysjärjestelmän pitkäikäisyyden ja varmistaa, että saat led-himmennysjärjestelmästäsi kaiken irti.

Asennus tee-se-itse

On olemassa muutamia asennukseen liittyviä näkökohtia, jotka on otettava huomioon, jos haluat tehdä prosessin itse. Led himmennys jaetaan kahteen päätyyppiin: TRIAC-himmennys ja digitaalinen himmennys. TRIAC-himmennys on yleisin led himmennystyyppi, ja se edellyttää erityistä himmennintä, joka on yhteensopiva käyttämiesi led-valojen kanssa ja johon liittyy verkkovirtaa.

Digitaalinen himmennys on uusin led-himmennystyyppi, ja se edellyttää digitaalista himmennintä ja yhteensopivia led-valoja. Digitaaliset himmentimet, kuten Zigbee tai RF, voi yleensä asentaa kuka tahansa, koska ne voidaan asentaa led-ohjaimen ja led-valon väliin.

Kun kyseessä on led-himmennyksen DIY-asennus, on tärkeää varmistaa, että ymmärrät, minkä tyyppistä himmennystä valosi vaativat, ja että sinulla on oikeat himmentimet valittuna. On myös tärkeää kiinnittää huomiota himmentimen teho- ja jänniteluokituksiin sekä led-valojen teholuokituksiin, jotta järjestelmä ei ylikuormittuisi.

Jos et tiedä mitä teet, pyydä aina ammattilainen apuun.

Ledien TRIAC himmentämisen tarkistuslista

 • Kaikki LED-lamput eivät ole himmennettävissä – tarkista pakkauksesta/tuoteselosteesta ennen ostamista.
 • Osta himmennettäviä LED-valaisimia tunnetuilta tuotemerkeiltä – Ne on todennäköisesti testattu ja ne ovat yhteensopivia laajemman himmenninvalikoiman kanssa.
 • Kotisi verkkovirran himmentimiä on kahta tyyppiä: Leading edge (etureuna) ja Trailing edge (takareuna) himmentimiä – Trailing edge himmentimet toimivat parhaiten LEDien kanssa.
 • Jos himmenninkytkimesi on vanha, se on todennäköisesti Leading edge (etureuna) – Se kannattaa vaihtaa Trailing edge (takareuna) versioon.
 • Tarkista, että kytkimen minimi- ja maksimikuormat sopivat virtapiirissä olevien lamppujen lukumäärään ja yhteenlaskettuun tehoon.
 • Tutki sekä lamppuja että himmenninkytkintä ennen ostamista, jotta tiedät, että yhdistelmä toimii.
TRIAC himmenys
TRIAC himmenys Kuva Shutterstock

Vinkkejä oikean led-himmennysjärjestelmän valitsemiseen kotiisi

led-himmennys on loistava tapa mukauttaa kotisi valaistusta. Etsitpä sitten säädettävää kirkkautta tai väriä, led-himmennys voi antaa sinulle tarvitsemasi hallinnan. Kun haluat valita oikean led-himmennysjärjestelmän kotiisi, on otettava huomioon muutamia asioita.

Päätä ensin, minkä tyyppistä led-himmennystä tarvitset: Digitaalinen, analoginen vai PWM.

Digitaalista himmennystä käytetään yleensä RGB- ja CCT-ledien kanssa, ja se on tarkin, kun taas analoginen himmennys on kustannustehokkain ja sitä käytetään yleensä yksiväristen ledien kanssa. PWM-himmennys on myös suosittu, koska sitä voidaan käyttää sekä yksiväristen että RGB-ledien kanssa.

Seuraavaksi kannattaa ottaa huomioon valitsemasi himmennyskytkimen himmennysalue ja yhteensopivuus. Varmista, että kytkin on yhteensopiva niiden himmennettävien led-lamppujen kanssa, joita aiot käyttää, ja että siinä on tarpeisiisi sopiva himmennysalue. Viimeiseksi ota huomioon valitsemasi järjestelmän asennustarpeet.

Varmista, että se on helppo asentaa, ja muista noudattaa kaikkia turvallisuusprotokollia, kun asennat led-himmennysjärjestelmiä. Kun pidät nämä vinkit mielessäsi, voit olla varma, että löydät oikean led-himmennysjärjestelmän kotiisi.

Led-valon himmennystekniikoiden hyvät ja huonot puolet

Led-himmennystekniikka tarjoaa monia etuja perinteisiin valaistusvaihtoehtoihin verrattuna, kuten paremman energiatehokkuuden, pidemmän polttimoiden käyttöiän ja paremman valaistusvoimakkuuden hallinnan. On kuitenkin myös joitakin mahdollisia haittoja, jotka on otettava huomioon led-himmennysjärjestelmää valittaessa.

Valinnan hyvä ja huonot puolet
Valinnan hyvä ja huonot puolet

Led himmennys – edut

Alhaisemmat energiakustannukset.

Led-valot kuluttavat paljon vähemmän energiaa kuin perinteiset valaistusmuodot, ja himmenninkytkimen kanssa käytettynä ne voivat auttaa säästämään vielä enemmän rahaa. led-valojen himmentäminen vähentää niiden virrankulutusta, mikä johtaa pienempiin sähkölaskuihin.

Pidentää käyttöikää

Lisäksi led-valojen himmentäminen voi pidentää niiden käyttöikää, jolloin polttimoita tarvitsee ajan mittaan vaihtaa vähemmän.

Parempi valaistuksen laatu

Led-himmennystekniikan tärkein hyöty on valaistuksen laadun paraneminen. Säätämällä valotehoa led-himmennyksen avulla käyttäjät voivat luoda tilaansa juuri sen tunnelman, jonka he haluavat.

Vähentynyt häikäisy

Alentamalla valon voimakkuutta voit vähentää valon häikäisyä merkittävästi ja auttaa säästämään silmiäsi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että led-himmennystekniikka tarjoaa useita etuja käyttäjille, jotka etsivät parempaa valaistuksen laatua ja kustannussäästöjä. Harkitsemalla kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja käyttäjät voivat valita parhaan led-himmennystekniikan omiin tarpeisiinsa. led-himmennystekniikka voi tarjota juuri sellaisen valaistusympäristön, jota tarvitset.

Led himmennys – haitat

Yhteensopivuusongelmat

Eri himmennystyypit, kuten 0-10V-himmennys, vaihe-erotushimmennys ja digitaalinen ohjaushimmennys, eivät välttämättä ole yhteensopivia keskenään, joten saatat joutua hankkimaan lisäkomponentteja saadaksesi ne toimimaan yhdessä.

Yksi led-himmennyksen suurimmista haittapuolista on mahdollinen välkkyminen ja huminat. Jotkin himmennysjärjestelmät aiheuttavat välkyntää, huminaa tai surinaa valon voimakkuutta säädettäessä. Tämä johtuu siitä, että jotkin himmennystekniikat eivät ole yhteensopivia kaikentyyppisten led-valaistusjärjestelmien kanssa. Lisäksi jotkin himmennysjärjestelmät eivät voi himmentää tarpeeksi matalalle tunnelmavalaistuksen aikaansaamiseksi.

Korkeat asennuskustannukset

Yksi suurimmista haittapuolista ovat asennuskustannukset. Tämä johtuu siitä, että led-himmennysjärjestelmät vaativat erikoisjohtoja, korkealaatuisia komponentteja ja usein myös ylimääräisiä ohjausjärjestelmiä asennettavaksi. Tämä tekee led-himmennyksestä kalliin investoinnin, joka ei välttämättä sovi kaikkiin hankkeisiin. Viime kädessä päätös led-himmennyksen käyttämisestä pitäisi perustua projektin erityistarpeisiin, budjettiin ja sovellukseen parhaiten soveltuvan himmennysjärjestelmän tyyppiin.

Kalliit varaosat

Yksi led-himmennyksen haittapuolista on se, että osien vaihtaminen voi olla kallista. Monissa led-valaisimissa on ohjain tai ohjausmoduuli, joka voi mennä epäkuntoon tai rikkoutua, ja näiden osien korvaaminen voi maksaa huomattavan paljon rahaa.

Lisäksi jos led-valo ei ole yhteensopiva himmentimen kanssa, käyttäjän on ehkä ostettava uusi led-valo, jotta hän voi käyttää himmennintä.

Huolto

Led-himmennysjärjestelmät vaativat säännöllistä huoltoa ja kalibrointia optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tämä voi tarkoittaa komponenttien vaihtamista, asetusten säätämistä ja korjauksia. Tämän vuoksi joidenkin led-himmennysjärjestelmien ylläpito voi vaatia aikaa ja vaivaa.

Yhteenveto led-himmennyksen eduista ja haitoista

Yhteenvetona voidaan todeta, että led-himmennystekniikat tarjoavat monia etuja, mutta niitä on punnittava niihin liittyviä kustannuksia ja mahdollisia haittoja vastaan. Ennen kuin päätetään led-himmennysjärjestelmän jatkamisesta, on tärkeää pohtia eri led-himmennystekniikoiden hyviä ja huonoja puolia sekä oman sovelluksen vaatimuksia ja tarpeita. Näin voit varmistaa, että valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan led-himmennysjärjestelmän.

Luettelo eri led-himmennystyypeistä

Himmennystekniikoista olemme kirjoittaneet luettelomaisen tiivistemän, sekä lisäksi näistä kaikista on tehty oma syventävä artikkeli, joihin pääset linkeistä:

 1. Triac-himmennin
 2. 0-10V himmennin
 3. Pulssinleveysmodulaatio (PWM) himmennin.
 4. DALI-himmennin (Digital Addressable Lighting Interface).
 5. Radiotaajuus (RF) himmennin
 6. Zigbee himmennin

Vinkkejä oikean led-himmennystekniikan valintaan

Oikean led-himmennystekniikan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon erityistarpeet ja budjetti ennen päätöksen tekemistä. Jos sinulla ei ole asiantuntemusta tai budjettia digitaalisen ohjauksen himmennyksen asentamiseen, TRIAC-himmennys voi olla parempi vaihtoehto.

Lisäksi on tärkeää varmistaa, että valitsemasi led-himmennystekniikka on yhteensopiva nykyisten komponenttien ja himmenninkytkimien kanssa, sillä yhteensopivuusongelmat voivat aiheuttaa merkittäviä ongelmia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että led-himmennystekniikat tarjoavat monia etuja, kuten paremman energiatehokkuuden ja kustannussäästöt. On kuitenkin tärkeää pohtia kunkin tekniikan hyviä ja huonoja puolia ennen päätöksen tekemistä. Kun käytät aikaa tarpeidesi ja budjettisi arviointiin, voit varmistaa, että valitset tilanteeseesi sopivan led-himmennystekniikan.

Usein kysyttyä led himmentämisestä

Voiko LED valoja himmentää?

Kyllä, LED-valoja voidaan himmentää.

Mikä on LED himmennin?

LED-himmennin on laite, joka säätelee LED-valojen kirkkautta.

Onko Led-lamppu himmennettävä?

Useimmat led-lamppuja voidaan himmentää, mutta tarkista aina tuotetiedot ennen ostamista.

Onko kaikki LED-nauhat Himmennettäviä?

Kaikkia LED-nauhoja ei ole suunniteltu himmennettäviksi, joten tarkista aina tuotetiedot tässäkin asiassa.

Led himmennys asiantuntija

LedStore on toiminut led-valaistuksen ja valaistussuunnittelun asiantuntijana jo vuodesta 2010. Meillä on oma tuotesuunnittelu, joten tuotteet ovat teknisesti huippuluokkaa. Tuotteiden takuut ovat jopa 7 vuotta. Suoritamme myös valaisinhuoltoa.

Keskitymme lämpötilasäädettäviin ja korkean värintoiston valaisimiin, joten valaisimet toimivat loistavasti ja pitkäikäisesti. Teemme vuodessa n. 500 valaistussuunnittelua asiakkaidemme kohteisiin. Lue tästä lisää tai tilaa suunnittelu

Tarjoamme palvelun a mittatilaus led nauhoja, eli jokaiselle omien mittojen mukaan led-nauhat alumiiniprofiilissa.  Myös asennettuna. Tiesitkö? LedStore tarjoaa valaistussuunnittelua alkaen 99 euroa koko taloon! 

Muista, että olemme aina valmiina tukemaan sinua matkan varrella sähköpostitse (myynti@ledstore.fi) ja puhelimitse (045 251 4510). Kuten aina, voit jakaa vapaasti sosiaalisessa mediassa kuvia omista projekteistasi #ledstorefi IG:ssä ja ledstore.fi FB:ssä. Rakastamme nähdä, miten hienoja juttuja LEDeillämme tehdään, ja se auttaa tarjoamaan inspiraatiota niille, jotka eivät ole varmoja LEDien tehosta ja mahtavuudesta. Tiesitkö, että meillä on jo yli 3500 kuvaa meidän ledeillä tehdyistä asennuksista Galleriassamme!

Led-valojen kuvagalleria:

Tuotegalleria: Kuvia tuotteista eri asennuspaikoissa

Epäsuora valo: Epäsuoraa valo eri tiloissa

Huonekohtainen: Valo eri huoneissa

Referenssit: Kokonaiset talot joita on ehditty kuvaamaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *