Painikkeen käskyt eivät mene perille. Missä vika?

Vika voi olla vastaanottimessa tai painikkeessa.

- käytä laitteista sähköt pois (vastaanotin on voinut jumittua jonkin radiohäiriön vuoksi)

- vaihda painikkeen paristo =)

- resetoi painike ja opeta uudelleen (kohta 5. ja 6.)

- Mikäli painike toimii vain aivan vastaanottimen läheisyydessä, on ongelma muualta tuleva radiohäiriö. Yleensä se on joku muuntaja.

- Jos sinulla on muuntaja ja erillinen vastaanotin, kokeile toimiiko valot pelkällä muuntajalla ilman vastaanotinta välissä. Jos ei toimi on muuntaja rikki.

- Jos mikään ei auttanut, on LedStoren VaLO tuoteperheellä on 5 vuoden takuu, joten ole huoletta!